Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

A leggyakoribb számviteli hibák a társasházi beszámolókban, tervekben

2022. május 27.

lenyeges_hiba.jpgMájus 31-én lezárul a társasházi közgyűlések időszaka és a közös képviselők többsége - tisztségében megerősítve - valószínűleg nyugodtan koncentrálhat a lakóközösségek által megfogalmazott célok megvalósítására. Ez így lehet akkor is, ha a nyugodtság nem feltétlenül indokolt.

A gyakorlat ugyanis azt mutatja, hogy bőven akadnak olyan számviteli hibák a beszámolókban és a tervekben is, amik a későbbiekben gondot okozhatnak. Persze csak akkor, ha az kiderül és egy-két tulajdonos szóvá is teszi, amit nem csak a szakszerűség, de a presztizs csorbulása miatt is érdemes elkerülni. 
A leggyakoribb hibákat veszi sorra a THT-TTOE június 9-ei konferenciáján előadó Csizmadia Szabolcs könyvvizsgáló, igazságügyi könyvszakértő. Természetesen azt is megosztja a résztvevőkkel, milyen hibának milyen konzekvenciái lehetnek és azokat hogyan lehet kijavítani.

Részletes program és jelentkezés ITT érhető el

Akik eddig még nem jutottak hozzá, az OTP jóvoltából - a jelentkezési felületen leírtak szerint - ezen a konferencián is átvehetik a „Társasházban él? Önnel is megtörténhet!" című, a Társasházi Háztartás szaklap által megjelentetett szakkönyv 7. kötetét.

Fotó: perfekt.blog.hu

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások