Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Az Ön háza nem egyetemes szolgáltatás keretében vásárol energiát? - Június 30-ig jelezze, hogy jogosult a rezsicsökkentés igénybevételére!

2022. június 28.

mvmnext.pngMindazoknak a társasházaknak, lakásszövetkezeteknek, akik üzleti alapon fizetik az elektromos áram vagy a gáz díját, 2022. június 30-ig van lehetőségük arra, hogy visszatérjenek az egyetemes szolgáltatás keretei közé!

A jelenlegi állapotról egyértelműen a kapott villamos és gázszámlák nyújtanak megfelelő tájékoztatást, ezért minden közös képviselő vegye elő ezeket a számlákat és vizsgálja meg, hogy melyik kategóriába tartozik. Ha nem találja a számlákon, hogy egyetemes szolgáltatótól vásárol, akkor haladéktalanul intézkednie kell a nyilatkozat beadásáról.

A jelenlegi nemzetközi helyzetben érzékelhető, hogy az energia árak elszabadultak és még jelenleg is tart az emelkedésük, ami azt jelenti, hogy a társasházak és lakásszövetkezetek költségei jelentősen meg fognak növekedni, ha nem intézkednek - mondja dr. Bék Ágnes, a TTOE alapító elnöke.
 
Az átjelentkezéshez segítséget nyújtanak a Magyar Energetikai és Közmű-szolgáltatási Hivatal, mekh.hu és az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. honlapján megtalálható információk: 
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások