Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

100.000 forint jutalom az energiatakarékosan felújított társasházaknak

2011. május 3.

Közel 700 közös képviselő és több, mint 40 cég vett részt 2010 december 9-én, a Társasházi Háztartás által szervezett Közös Képviselők Napján, melynek szakmai partnerei a Magyar Ingatlan Tanács, a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége és a Társasházak és Társasházkezelők országos Egyesülete voltak.
A rendezvényen kerültek átadásra a THT energiahatékonysági díjai, melyeket azok a közös képviselők vehették át, akik sikeres munkájukkal jelentős energiamegtakarítást értek el az általuk kezelt házak lakóközösségei számára.

Az oklevél és az aranyozott ezüst kitűző mellé három közös képviselő 100.000 - 100.000 forint különdíjat is hazavihetett a benevezett házának, amivel a THT a több év alatt szisztematikusan végrehajtott leghatékonyabb felújításokat díjazta.

Győrben, a Gyöngyvirág utca 22-36. szám alatti lakásfenntartó szövetkezetnél - ügyvezető elnök Csarnagurszky István -  áramfogyasztás terén 81%-ot, a gázfelhasználás terén 40%-ot sikerült megtakarítani.

Veszprémben, a Simon I. u 4.D szám lalatt - közös képviselő Szabó Ferenc - villamos energiafelhasználás terén 72%, gázfelhasználás terén 70% lett a megtakarítás.

Várpalotán, a Felsőinkám u. 10-12. szám alatti társasházban - Közös képviselő Szőke Péterné - a fűtési energiáért ma 79%-kal kevesebbet kell fizetniük a lakóknak, mint a felújítások előtt.

Szabó Ferenc az Allianz különdíját is átvehette, ami szintén 100.000 forinttal növeli a társasház további felújításokra fordítható keretét.

A pályázott házakról szóló THT TOP 50 című különszámot a Társasházi Háztartás a februárban indult és május 2.-án zárult országjáró konferenciasorozatán mutatta be a résztvevőknek. A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem kerül, azt a THT, csak a roadshow állomásain részt vett közös képviselők számára juttatja el postai úton, saját költségén.

A szaklap az oklevelet és az aranyozott ezüst kitűzőt minden, 20% feletti megtakarítást eredményező, sikeres beruházást végrehajtó közös képviselőnek átadja, aki nevezi  házát a díjra, mert ezzel szeretné elismerni azt az áldozatos munkát, mely egy ilyen felújítás mögött áll, s felhívni a tulajdonosok figyelmét arra, hogy közös képviselőjük mások számára is követendő módon segítette a lakóközösség energiaszámláinak csökkentését.

Nevezze házát Ön is a THT energiahatékonysági díjára ITT

Saját véleményem: tht@tht.hu
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások