Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Több mint 1.700 közös képviselő a THT konferenciasorozatán

2011. május 25.

A Társasházi Háztartás és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete 2011-ben 20 megyei jogú városban és Budapesten, a Construma keretében rendezte meg a TÁRSASHÁZAK TÖRVÉNYES ÉS ENERGIAHATÉKONY MŰKÖDTETÉSE című konferenciát és a THT TOP 50 kiadvány bemutatóját.
A rendezvénysorozat állomásain több, mint 1.700 közös képviselő, illetve lakásszövetkezeti vezető vett részt, s közülük közel 80-an vehették át a THT energiahatékonysági díját, s a hozzá járó aranyozott ezüst kitűzőt.

A szakemberek a roadshow állomásain, az eddigi felújítások során szerzett pályázatírói, kivitelezői és üzemeltetői tapasztalatok mellett megismerkedhettek a sorozat két fő támogatója, az OTP és az Allianz, társasházak és lakásszövetkezetek számára kidolgozott speciális ajánlataival is.

A záró előadást minden helyszínen dr. Bék Ágnes tartotta, "Az SZMSZ módosítás szükségessége, az új társasházi törvény előírásai alapján" címmel.
Eben felhívta a szakemberek figyelmét arra, hogy az új társasházi törvényben jónéhány olyan rendelkezés található, melyek megkönnyítik a társasházak működtetését, de ezek csak akkor alkalmazhatók, ha a jelenleg érvényes SZMSZ módosításra kerül.

Az előadás után, jogi tanácsadás keretében a résztvevők minden kérdésükre azonnal választ kaptak. Ez a lehetőség kíváló alkalom volt a problémák megoldására azok számára is, akik az interneten feltett kérdéseikre - az alacsony prioritási szint miatt - csak később kaptak volna választ.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások