Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Magad uram, ha pályázat nincs! - 14 lakásszövetkezeti illetve társasházi épület pályázat nélküli, energiatakarékos felújításának titka

2011. november 7.

A családi költségvetésből egyre nagyobb százalékot fizetünk ki az energia számlákra, ami különösen annak fényében ijesztő, hogy a hirtelenjében bevezetett hatósági árak egyfajta védőbúra alá helyezték a fogyasztókat. Rossz hír viszont, hogy aki abban bízik, hogy ez hosszú távon fenntartható védekezési taktika, az hamarosan nagyon keserű tapasztalatokra tesz szert. De szerencsére van jó hír is.

Ez pedig az, hogy egyre nagyobb esélyünk van az elkerülhetetlen energiatakarékos felújítások gyors megtérülésére. Méghozzá akkor is, ha nem pályázati pénzek segítségével végeztük el a munkálatokat.
Mert világosan kell látni, hogy a pályázati források egyre csökkennek, miközben a jelentkezők száma ugrásszerűen emelkedik. Az augusztusi ZBR pályázat kerete 2 nap alatt kimerült, s aki abból kimaradt és nem veszi kezébe sorsának irányítását, az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül.

Szerencsére azonban egyre több társasházban ismerik fel azt, hogy pályázat nélkül is ki lehet törni a felújításkényszer csapdájából. Ennek cáfolhatatlan bizonyítéka annak a 14 társasházi, illetve lakásszövetkezeti épületnek, mások által is követhető példája, melyek történetét a Közös Képviselők Napján az épületek kezelését végző szakember előadásából ismerhetik meg a résztvevők.

A rendezvény a THT és a TTOE nyílt napja, ezért a részvétel minden közös képviselő, intézőbizottsági tag, számvizsgáló, illetve lakásszövetkezeti vezető számára INGYENES.
Ismerje meg Ön is hogyan újultak meg pályázati források nélkül a THT energiahatékonysági díjával elismert épületek.

Program és jelentkezés ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások