Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Ismét díjazták a FŐGÁZ fogyasztóbarát magatartását

2012. április 24.

A földgáz egyetemes szolgáltatók közül a FŐGÁZ nyerte el az Energiafogyasztók Díját a 2011-ben tanúsított leginkább ügyfélbarát magatartásáért. Az elismeréssel a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége minden évben a földgáz és áramszolgáltató társaságok szolgáltatási színvonalát értékeli többek között a Magyar Energiahivatal évente elvégzett ügyfél-elégedettségi vizsgálata alapján.

A megbízhatóságot és minőséget elismerő 2011. évi Energiafogyasztók díját az egyik legnagyobb múlttal rendelkező fogyasztóvédelmi szervezet, a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége ítélte oda a társaságnak, melyet április 23-án a XIX. Országos Fogyasztói Konferencián vehettek át.
Koncz László, a FŐGÁZ vezérigazgatója a díj elnyerése kapcsán elmondta „Legfőbb szándékunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű, megbízható szolgáltatást nyújtsunk, mindez megfelelő szakértői háttér és infrastruktúra nélkül elképzelhetetlen lenne. Különösen nagy öröm, hogy éppen a 2011-es tevékenységünkért nyerhettük el ezt a díjat, mikor a megváltozott piaci helyzet miatt a tömeges kereskedőváltások lebonyolítása komoly kihívás elé állította ügyfélszolgálatunkat. Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink véleményét tükröző elismerés is visszaigazolja a mindinkább magas színvonalú kiszolgálást megcélzó törekvéseinket, és immár negyedik alkalommal vehetjük át a rangos díjat."

A 155 éves múltra visszatekintő FŐGÁZ több mint 800.000 ügyfél energiaigényét elégíti ki nap mint nap. A FŐGÁZ cégcsoport többéves, országos gázkereskedelmi tevékenységével és egyetemes szolgáltatói tapasztalatával biztosítja ügyfelei számára a színvonalas és folyamatos energiaszolgáltatást. Budapest mellett országosan 10 megyében érhető el szolgáltatása már a lakossági ügyfelek számára is. A FŐGÁZ sikeres, stabil a piaci liberalizáció kezdete óta folyamatosan eredményesen működő vállalatcsoport.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások