Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Dokumentum film készül a társasházak életéről

2012. május 22.

A Campfilm Kft. (www.campfilm.eu) dokumentumfilmet készít elő az HBO megbízásából "LAKÓGYŰLÉS" címmel. A dokumentumfilm célja azoknak a jellegzetes problémáknak a felkutatása, melyek napjaink budapesti társasházait jellemzik. Az alkotók szeretnének megismerni és bemutatni tipikusnak mondható helyzeteket, problémákat és azok lehetséges megoldási módjait.

Tisztában vannak vele, hogy kitűzött feladatunk megvalósítása nehézségekbe ütközhet, hiszen egy társasház zárt, belső világát igyekeznek bemutatni, ezért szeretnék olvasóink segítségét kérni abban, hogy egy kötetlen beszélgetés keretében megismerhessék a társasház kezelés során kialakult tapasztalataikat, másrészt, hogy lehetőséget kapjanak arra, hogy eljussanak néhány közgyűlésére, és ott tájékozódhassanak, benyomásokat szerezhessenek az adott ház helyzetével, lakóközösségével kapcsolatban. Természetesen csak abban az esetben, ha jelenlétükhöz a ház lakói hozzájárulnak.

Akik szívesen segítenének bemutatni a lakóközösségek nehézségeit vagy sikereit, azok jelentkezését az alábbi címen várják az alkotók:

CAMPFILM Kft.
cím: 1075 Bp. Károly Krt. 3/c
tel: 06 20 99 22 448
email: office@campfilm.eu
web: www.campfilm.eu

 

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások