Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Házát kiszínezzük, otthonát berendezzük!

2012. május 27.

Az idei évben a Baumit új színvilággal jelentkezik - a Baumit Life márciustól 888 új homlokzatszínt kínál vásárlóinak. Ráadásul most, ha a Life-ot színes vakolatokat választja, nem csupán innovatív, új homlokzatszínekkel teheti házát egyedibbé, hanem ezen felül hozzá is járul a Baumit otthona berendezéshez. Legyen még színesebb az élete és a környezete!

A tavaszi akció keretein belül akár 38% kedvezménnyel juthat hozzá a Baumit színes vakolataihoz új Life színekben, valamint prémium hőszigetelő rendszereihez. Az akcióban résztvevő termékek listáját letölthető formában lent megtalálja.

Mit érdemes tudni a Baumit Life-ról röviden?

Az új Life színvilág 94 db Style elnevezésű, erőteljes, kortalan alapszínének mindegyikéhez, további 8 színárnyalat is tartozik. A választékot a fehér további 6 árnyalata, és 36 lábazati vakolatszín teszi teljessé. A Life színvilág mindenki számára elérhető a www.baumitlife.com oldalon, ahol tetszőlegesen színezheti házát és különböző homlokzati színkombinációkat is ajánlunk. A legújabb Baumit Life színprogram segítségével mindenki megtalálja az otthonához és stílusához leginkább illeszkedő színösszeállítást. Ebben idén tavasszal duplán is segít a Baumit: ha homlokzatszínezéshez, hőszigeteléshez vagy felújítási munkákhoz most a Baumit termékeit választja, megnyerheti a 10 db 100.000 Ft értékű KIKA utalvány egyikét!

A Baumit átfogó termékkínálata és a 888 új színárnyalatot tartalmazó LIFE színvilág minden eddiginél nagyobb homlokzati színválasztéka megkönnyíti a választást, és így a nyereményjátékban való részvételt is, amelynek feltételei a következők:

1. Vásároljon nettó 100 000 forint értékben az akcióban megjelölt Baumit termékekből!

2. Küldje el a vásárlást igazoló nyugta AP kódját; a vásárlás helyét, dátumát és pontos idejét; valamint az Ön nevét és e-mail címét SMS-ben, a + 36 30 3 444 119-es, nem emelt díjas telefonszámra!

Kövesse az alábbi minta SMS-ben látható sorrendet az adatok elküldésekor:

AP123456789*VASARLASHELYE*20120406*1225*MINTA*EMESE*minta.emese@minta.hu

Az akció időtartama: 2012. április 1. - június 30.

Az akcióról további részleteke a www.nyerjabaumittal.hu oldalon találhat. Jó játékot, jó színezést!
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások