Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Újabb őszi akciók az Austrothermnél! - Tetőtéka akció

2012. november 13.

A termikus burkot megszakítatlanul kell körbevezetni az épületen. Ez magastető esetében azt jelenti, hogy vagy a tetősíkot, vagy a padlásfödémet kell szigetelni. Most mindkét feladatra kedvezményes áron lehet a hőszigetelést megvásárolni.

A "Padlap" padlás hőszigetelő termékek a járható hőszigetelt födém kialakítását segítik elő. A 16 cm vastag terhelhető hőszigetelő anyag és 8 mm faforgács lap kombinációja egyszerű, gyorsan kivitelezhető megoldást ad a szigeteletlen padlásfödémek felújítására. A kötésben rakott elemek szárazon fektethetők, a csap-hornyos kapcsolat stabil, masszív járófelületet biztosít.
Bővebb információ a http://www.austrotherm.hu/m/akcio-padlap/akcio-padlap.html oldalon.

A Manzárd Grafit® hőszigetelő lemezek a magastetők szarufák feletti hőszigetelésre alkalmazhatók. Ennek a megoldásnak egyik előnye, hogy a hőszigetelés vastagságát szabadon tudjuk megválasztani, az épület egyéb adottsága nem korlátozza a kívánt energiamegtakarítást. Mivel belső oldali bontást nem igényel, a tetőtéri helyiségek a felújítás alatt zavartalanul használhatóak. Különösen előnyös ez a megoldás akkor, ha az elöregedett fedést amúgy is cserélnénk.
Bővebb információ a http://www.austrotherm.hu/m/manzard-grafit/teto-hoszigeteles-akcio.html oldalon.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások