Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Elndult a 2014. évi OTP Társasházi Pályázat - Garantált nyeremény az első 500 pályázónak!

2014. április 6.

Az OTP Bank, hagyományainak megfelelően 2014-ben is meghirdette társasházi pályázatát. A lakóközösségek vissza nem térítendő támogatásokért indulhatnak a társasházak, lakásszövetkezetek szűkebb környezetének minőségi javítása, szépítése, rendezettebbé tétele, a közösségi élet kialakításának, fenntartásának támogatása, a lakóépületek és a lakók biztonságát szolgáló fejlesztések támogatása, és ezeken keresztül a közösségi kezdeményezések ösztönzése érdekében.

Három kategóriában 9 lakóközösség, a tavalyinál is magasabb, összesen 7,8 millió forint támogatáshoz juthat, az első ötszáz pályázó pedig garantált ajándékként, egy éves THT előfizetést nyerhet. Ha a pályázó már eddig is előfizetője volt lapunknak, akkor előfizetése automatikusan egy évvel meghosszabbításra kerül.
A pályázatok beküldési határideje 2014. június 30.

A pályázók köre
A pályázaton minden olyan társasház és lakásszövetkezet részt vehet, amely a pályázat benyújtásának időpontjában rendelkezik OTP Bank bankszámlaszerződéssel.
Azok a társasházak és lakásszövetkezetek, akik jelenleg még nem rendelkeznek az OTP Banknál bankszámlaszerződéssel, számlanyitási akció keretében most 12 havi számlavezetési díj elengedése mellett megtehetik.

Pályázati díj és kategóriák
A pályázati díj formája: vissza nem térítendő támogatás. Pályázatot a pályázati céloknak megfelelő feladatokra az alábbi kategóriákban lehet benyújtani:

Környezetvédelem
Közösségi használatú zöldterület kialakítása, felújítása; parkosítás, kertépítés, kertrendezés; belső udvar rendezése; folyosók/lépcsőházak/közös területek és helyiségek zöldesítése; virágládák kihelyezése; dísznövények, virágok ültetése; zöldtető felújítása; kerti berendezések felújítása, létesítése, valamint környezetvédelemmel, energiafelhasználás csökkentésével kapcsolatos beruházások támogatása: pl. szelektív hulladéktároló kialakítása; világítótestek, világítási rendszerek korszerűsítése, mozgásérzékelők kiépítése; fűtési és melegvíz-rendszerek korszerűsítése.

Közösségépítés
A társasház/lakásszövetkezet minden tagja által igénybe vehető, közös helyiség (klubszoba, edzőterem), közös használatú szabadtéri terület (kerti sütő-főző hely, pihenőhely, stb.), biciklitároló kialakítása, felújítása, berendezése. Továbbá gyermekek környezetének, életterének minőségi javítása; felnőtt szabadidős területek és gyermek játszóhelyek kialakítása, felújítása, EU-szabvány szerinti átalakítása; játszóhelyiség kialakítása, berendezése.

Életminőség-javítás
A társasház/lakásszövetkezet biztonságát és védelmét szolgáló fejlesztések támogatása: lépcsőház, lépcsők balesetmentesítése, lakóépület akadály-mentesítése; védelmet, biztonságot szolgáló berendezések kiépítése, felszerelése, korszerűsítése.

Díjazás
kategóriánként:
első díj: 1.400.000 Ft (nettó támogatási összeg)
második díj: 800.000 Ft (nettó támogatási összeg)
harmadik díj: 400.000 Ft (nettó támogatási összeg)
(összesen 9 díj)

Garantált ajándék
Az OTP Bank az első 500 teljes körű pályázati anyagot benyújtónak a „Társasházi Háztartás" (THT) című szaklap 1 éves előfizetését adja ajándékba, mely előfizetésenként 10 lapszámot és a THT Sarokház Klubjának 3 konferenciáján való ingyenes részvételt biztosít.

A pályázat további részletei, feltételei a http://www.hazforum.hu/otp-palyazat/ oldalon tekinthetők meg.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások