Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

VIGYÁZAT, dr. Bék Ágnes nevével visszaélve PRÓBÁL PÉNZT KICSALNI közös képviselőktől egy telefonáló!

2014. augusztus 3.

Egyik közös képviselő társunk jelezte, hogy dr. Bék Ágnes nevében ajánlatot kapott egy ismeretlen telefonálótól, amit a THT régi előfizetőjeként gyanúsnak talált. Köszönettel vettük levelét, s annak érdekében, hogy minél szélesebb körben váljék ismertté az eset, az alábbiakban megosztjuk olvasóinkkal az abban foglaltakat.

A rejtett számról érkező hívásban az ismeretlen elmondta, hogy jogszabálygyűjteményt, konferencia belépőt, tanácsadást és egyéb szolgáltatásokat tartalmazó éves csomagot kínál, közel 50 ezer forintért.

Arra a kérdésre, hogy tud-e erről e-mailben ajánlatot küldeni, azt válaszolta, hogy nem, mert ez egy egyszeri kedvezményes ajánlat, amivel a közös képviselőket keresik meg, de az érdeklődők részére küldenek egy szerződést, augusztusban pedig a számlát és minden ígért anyagot.

------------------------ ! ! ! ! ! --------------------------

Mivel közös képviselő társunk ismeri a THT, a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) és dr. Bék Ágnes eddigi tevékenységét, s tudta, hogy az ismeretlen áltak kínált szolgáltatásokhoz az egyesületi tagok, az előfizetők, sok esetben pedig a THT honlap olvasói is ingyenesen jutnak hozzá élt a gyanúperrel, hogy csaló próbál pénzhez jutni ezzel a módszerrel.

„Már több éve partnere vagyok a THT-nak, ezen keresztül ismerem az Ön munkáját, és sejtettem, hogy ez nem az, aminek mondják." - írta levelében.

------------------------ ! ! ! ! ! --------------------------

Szerkesztőségünk ezúton kívánja jelezni, hogy a fenti vagy hasonló ajánlatokat kínáló telefonáló valóban visszaél dr. Bék Ágnes nevével, személyiségi jogaival!

------------------------ ! ! ! ! ! --------------------------

Kérjük olvasóinkat, hogy a tht@tht.hu címen jelezzék, ha találkoztak hasonló megkeresésekkel, hogy a szükséges jogi lépéseket megtehessük!

A THT és a TTOE valós ajánlataiwww.tht.hu oldalon, az alábbi linkeken érhetők el:

http://www.tht.hu/index.php?mid=thtelofizetes
http://www.tht.hu/index.php?mid=ttoe

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások