Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Átlátható társasházi gazdálkodás az eHáz programmal - Próbálja ki most!

2015. február 1.

Új alapokra helyezte a társasházak adminisztrációs és kommunikációs hátterét az eHáz program, mely nem csak a közös képviselők számára takarít meg rendkívül értékes munkaidőt, de a tulajdonosok információhoz jutását is soha nem látott mértékben képes segíteni.

A felhő-alapú társasházkezelő rendszerben nyomon követhető, hogy a közös képviselő, társasházkezelő mikor, kinek milyen dokumentumot állított elő pdf formátumban, illetve küldött el e-mailben. Legyen az egy csekk, vagy egy fizetési felszólítás, valamennyi értesítés előzmény dokumentum megtekinthető ez alatt a menüpont alatt. 

A számlanyilvántartóban a még nem teljesített, de már beérkezett számlák tarthatók nyilván úgy, hogy azok tartalma kívánság szerint megjelenik a naplófőkönyvben is a megfelelő sort terhelve. Ily módon lehetőség van a társasház pénzügyi állapotának a fennálló kötelezettségeivel és követeléseivel együtt való megtekintésére, akár napi szinten is, a világ bármely pontjáról elérhető formában.

Az eddigi visszajelzések alapján a tulajdonosok kifejezetten előnyben részesítik azokat a közös képviselőket, akik az e-Ház program által biztosított lehetőségeket elérhetővé teszik számukra. 

Díjmentes próba verzió ITT

Az eddigi adatokra ne legyen gondja, azokat az e-Ház csapata díjmentesen átviszi az e-Ház programba, bármilyen adathordozóról (ide értve a "kockás füzet"-et is).

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások