Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Több mint ezer lakóközösségi képviselő a Közös Képviselők Napján

2014. november 26.

Minden eddiginél sikeresebb volt a THT és a TTOE által november 20-án megszervezett V. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo. A közel 8.000 társasházi és lakásszövetkezeti épület sorsának alakításában kulcsszerepet vállaló több mint ezer lakóközösségi képviselő lényegre törő előadásokat hallhatott és 51 kiállítóval konzultálhatott az éppen aktuális vagy a későbbiekben azzá váló szolgáltatásokról.

A konferenciát az ÉMI Kft. - mely többek között a társasházak részére kiírt pályázatok befogadását, elbírálását végzi - tűzvédelmi laboratóriumának mérnöke Vágó Bálint előadása nyitotta, aki a homlokzati hőszigetelések kivitelezés utáni helyszíni ellenőrzéséről és tapasztalatairól adott tájékoztatót, míg Dr. Csoknyai Tamás az energiatanúsítvány kritériumainak és ellenőrzési rendszerének egyik kidolgozója az elkészült tanúsítványok ellenőrzése során feltárt hibákat vette sorra

A rendezvény előremutató különlegessége volt, hogy a jelenlévők az országban először vehettek részt olyan eseményen, ahol a törvényességi felügyelet bevezetése óta összegyűlt tapasztalatokat a társasházak és a jegyzők szemszögéből is megismerhették. A TTOE által a jegyzők körében indított felmérés kapcsán számos visszajelzés érkezett, melyeket dr. Bék Ágnes az egyesület elnöke és dr. Kasza Mónika a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodájának vezetője összegezte.

Egy könyvbemutatóra is sor került, Csizmadia Szabolcs a rendezvény előtti napon elkészült „Társasházak egyszeres könyvvitele" című kézikönyvének I. kötetét mutatta be, előadásában pedig a társasházon belüli külön gazdálkodás könyvelési kérdéseiről értekezett.

A THT előfizetői a rendezvény részletes összefoglalóját a THT decemberi számában olvashatják.

Előfizetésről bővebben ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások