Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Itt az eHáz PLUSZ! - Most kapaszkodjon meg: az eHáz-hoz 2015. februártól könyvelés szolgáltatás is jár!

2015. február 12.

2015. február 9-én megjelent az eHáz PLUSZ, mely az eddigi csomagjainktól annyiban tér el, hogy kizárólag THT Magazin előfizetőknek, illetve THT-TTOE konferencia résztvevőknek érhető el. A csomag tartalmazza az eHáz PRO valamennyi szolgáltatását, de ezen kívül könyvelési szolgáltatást is tartalmaz, mindössze 90 Ft többletdíjért, azaz 250 Ft-os albetétenkénti havidíjért cserébe.

„Az eHáz PLUSZ-t azoknak ajánljuk, akiknek elavult könyvelőrendszerük van, és nehezen tudnák a váltást meglépni. 

Hiszünk abban, hogy a ma bejelentett csomagunkkal az adminisztráció, mint teher, 90 százalékát le tudjuk venni a társasházkezelők válláról, így az innovatív társasházkezelők mától teljes egészében a társasházak üzemeltetési- és karbantartási feladataira koncentrálhatnak munkájuk során, sem mint a napi papírtologatásra." - fogalmazott Dén Mátyás András, az eHáz projektvezetője. 

„Az eHáz PLUSZ csomag előfizetése esetén munkatársaink valamennyi házat, albetétet, tulajdonost, bankszámlát, nyitóegyenlegeket felrögzítenek a rendszerbe, tehát kulcsrakészen adjuk át a rendszert. Ennek köszönhetően a társasházkezelők már az első órától nem plusz feladatokat, hanem időt kapnak az előfizetésért cserébe, mely időket vagy szabadidős tevékenységre, vagy döntés szerint plusz házak vállalására fordíthatnak" - fogalmazott Dén Mátyás András.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások