Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

eHáz újdonságok - Indul a program díjmentes oktatása

2015. április 16.

Az egyre sikeresebb eHáz társasházkezelő program fejlesztői bejelentették tavaszi újdonságaikat, melyek keretében az új funkcióktól kezdve speciális együttműködésekig számos jó hírrel szolgálnak felhasználóiknak.

1. Megújult naplófőkönyv

A beszámoló időszakra megújították a naplófőkönyvet, melynek köszönhetően most már soronként az is látszik, hogy az adott naplőfőkönyvi tételhez hány könyvelési tétel tartozik, illetve azok bevételi és kiadási főösszege is láthatóvá vált. A fejlesztésnek köszönhetően minden eddiginél átláthatóbbak a társasház pénzmozgásai.

2. Számlát helyettesítő bizonylat
Régóta várt fejlesztésre is sor került: bekerült a rendszerbe a számlát helyettesítő bizonylat nyomtatásának lehetősége is, melynek köszönhetően most már az eHázból bizonylatot is lehet nyomtatni azok számára, akik elszámolnák a közös költséget. A funkciót a ház beállításainál be kell kapcsolni, majd ezek után a KÖNYVELÉS / BIZONYLATOK menüpont alatt kell keresni.

3. EHÁZ PLUSZ könyvelővel 250 Ft-ért
Megjelent az eHáz PLUSZ, mely az eddigi csomagoktól annyiban tér el, hogy kizárólag THT szaklap előfizetőknek, illetve THT-TTOE konferencia résztvevőknek érhető el. A csomag tartalmazza az eHáz PRO valamennyi szolgáltatását, de ezen kívül könyvelési szolgáltatást is biztosít, mindössze 90 Ft többletdíjért, azaz 250 Ft-os albetétenkénti havidíjért cserébe.

4. EHÁZ - OTP Lakástakarék akció
Azon közös képviselők/társasházkezelők/szövetkezeti elnökök, akik 2015. április 30-ig kötnek legalább egy darab OTP Lakástakarék-pénztári szerződést minimum havi 20.000.-Ft-os megtakarítási összeggel kezelésükbe tartozó épületre, egy éves díjmentes előfizetést kapnak az eHáz CLASSIC csomagjára egy az általuk kiválasztott ingatlanra. Az akció csak azokra vonatkozik, akik még nem előfizetői a szolgáltatásnak, és akik az alábbi elérhetőségen jelentkeznek szerződéskötésre. Szerződéskötéshez és további információhoz kérjük, hívja a +36704308347-es telefonszámot!

5. EHÁZ DEMO igénylés
Március hónaptól felfüggesztésre kerül az online demo verzió elérhetősége, ezek után havonta oktatáson vehetnek részt azok, akik szívesen megismernék a rendszert. Az oktatáson csak érvényes személyi igazolvánnyal és közös képviselői jogosultságot igazoló okirattal lehet majd díjmentesen részt venni, az első időponttal kapcsolatosan külön levelet kapnak az érdeklődők. 

A következő képzés időpontja:
2015. április 21., kedd, 16:00 - 18:00

Az esemény helyszíne:
Szent István Gimnázium, 1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 15., földszinten a bejárat után balra, Konorót terem

A szemináriumon csak az előzetesen regisztráltakat tudjuk fogadni. Regisztrációját a http://www.ehaz.hu/probalja-ki/ webcímen várjuk 2014. április 20. 18:00-ig. A terem befogadóképessége korlátozott, a regisztráció sikerességéről megerősítő emailt küldünk.

 

További információk: iroda@ehaz.hu

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások