Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Ötödször lett toplistás a FŐGÁZ a hazai márkákat díjazó MagyarBrands Bizottság rangsorán

2015. május 10.

Az objektív cégadatok és a független szakemberekből álló bizottság döntése, valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás alapján immár 5. alkalommal szerepelt a FŐGÁZ a magyar márkák toplistáján.

A többségi állami tulajdonban lévő és a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő FŐGÁZ 2015. május 6-án vehette át a tradíció-, tulajdon-, reputáció-, identitás-, ismertség-, kedveltség-, foglalkoztatottság kritériumok alapján vizsgált legkiválóbb hazai márkáknak járó MagyarBrands díjat. A díj átvételé kapcsán Kovács Richárd marketing vezető elmondta:

„A MagyarBrands díj számunkra fontos visszajelzés arról, hogy ügyfeleink elismerik munkánkat. A díj elnyerése minden évben büszkeséggel tölt el bennünket, ugyanakkor arra ösztönöz, hogy a szolgáltatási színvonalat mind magasabbra emeljük, hiszen felelős gázszolgáltatóként számunkra ügyfeleink kényelme és biztonságos gázellátása a legfőbb szempont."

A MagyarBrands programot 2010-ben a Superbrands Szakértői Bizottsága és vezetői hívták életre, abból a megfontolásból, hogy a hazai márkákra kiemelt figyelmet kapjanak. A MagyarBrands célja olyan magyar vonatkozású márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások