Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Megint jelentős előnyhöz jutnak az eHáz programot használó társasházak!

2015. május 22.

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően az eHáz 2015. májusától kibővült szerverkapacitással áll a társasházkezelők rendelkezésére, melynek köszönhetően számottevően gyorsult az egy időben elvégezhető munkafolyamatok száma.

Ennek eredményeképpen a hétköznapi felhasználó gyorsabb elérést és működést érzékelhet, mely fejlődés nem áll meg: további fejlesztéseinkkel és optimalizációinkkal a cég munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy időt spóroljanak meg az eHázas közös képviselők számára.

Mindezek mellett májustól informatikai biztonság terén is előreléptek: most már https kapcsolaton keresztül érhető el a rendszer, melynek köszönhetően minden eddiginél biztonságosabbá vált az eHáz.

Akik június 5-én részt vesznek a THT Siófoki konferenciáján, a rendezvény után, 15:15-től 17:15-ig díjmentes eHáz oktatáson vehetnek részt. Az oktatás keretében az eHáz valamennyi funkcióját, A-tól Z-ig. bemutatjuk és lehetőség nyílik a személyes konzultációra is. Fontos, hogy az oktatáson való részvétel regisztráció köteles, a regisztrációt a http://www.ehaz.hu/probalja-ki/ oldalon tudják megtenni.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások