Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Darázsfészekbe nyúl a Generali Biztosító

2016. május 12.

A májusi eső aranyat ér, de okozott már meglepetéseket az időjárás: 2014-ben és 2015-ben is 40 ezer viharral összefüggő káreset történt, a felhőszakadástól kezdve a jégverésen át a villámcsapásig, amelyek után a Generali Biztosító összesen több mint 2 milliárd forintot fizetett ki.

Ezek a számok is jól mutatják, hogy nem érdemes biztosítás nélkül maradni, így ha 2016. június 17-ig köt új* Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítást, az első két hónapot ajándékba adjuk! 

Tavasszal nem csak az időjárás, de az állatok jelenléte is okozhat problémát. A Generali 18 alapkockázatot lefedő Házőrző többlakásos épületbiztosítása többek közt azért is ideális választás, mert az Állatkár kiegészítő minicsomag 100 ezer forintig térít a rovarok, rágcsálók vagy madarak által okozott károk után, sőt, a darázsirtás költségtérítésére is kiterjed, ha a helyzet sürgős beavatkozást igényel. 

*Új szerződésnek akkor minősül a Házőrző többlakásos lakóépületek biztosítás, ha a biztosítandó épület nem rendelkezett a kockázatviselés kezdetét megelőző 90 napon belül megszűnt, a Generali biztosítónál lévő épületbiztosítással.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások