Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Ne várja meg a viharokat: így készüljön fel!

2017. május 9.

Az időjárás ezekben a hónapokban igencsak kellemetlen meglepetéseket tud szerezni. 2016-ban közel 16 000 vihar okozta lakáskárról érkezett bejelentés a Generalihoz, amelyek után a biztosító 747 millió forintot térített.

Májusi eső aranyat ér, szokták mondani, de egy kiadósabb vihar már nem tartozik ebbe a kategóriába. Sajnos a társasházaknak is jócskán kijut a gondokból ebben az időszakban, és a Generali statisztikái is azt mutatják, hogy fontos jó előre felkészülni. 2015-ről 2016-ra például megduplázódtak a jégverés okozta károk (240 millió forintnyi kárról 530 millióra), a felhőszakadások után pedig 188 millió forintot fizetett ki a biztosító. Természetesen nemcsak a kiszámíthatatlan időjárás, hanem többek közt a vandalizmus, vagy a rágcsálók, madarak, rovarok által okozott állatkárok is megkeseríthetik egy lakóközösség mindennapjait.

Erre kínál hatékony megoldást a Generali testre szabható Házőrző többlakásos épületbiztosítása, amely keretében 12 kiegészítő biztosítás közül választhat, hogy valóban csak azért fizessen, amire szüksége van. Ráadásul, ha 2017. június 30-ig köt új Házőrző biztosítást, az első két hónapot ajándékba kapja, sőt, előzetes fedezettel is megköthető.

Ha nem szeretné, hogy váratlanul érje például egy nagyobb vihar, a Generali Ügyfélpont applikáció segítségével időben értesülhet a közelgő rossz időjárási helyzetről. A beállított irányítószám vagy az engedélyezett GPS-adatok alapján azonnali üzenetet kap veszélyes UV-sugárzás, légszennyezettség vagy extrém meleg esetén is.
generali.hu/tobblakas
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások