Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Egyszerűbb ügyintézés a Generalinál

2017. november 7.

A Generali online szerződéskezelő rendszere azért került kialakításra, hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára az ügyintézést. Az online szolgáltatás a Házőrző többlakásos épületbiztosítás esetén a lakóközösségek képviselői számára is elérhető.

A szerződéskezelő rendszerbe lépve hozzájuthatnak a legfontosabb szerződéses adatokhoz, dokumentációkhoz. Látható az egyes házak éves díja, annak rendezettsége szerződésenként, egy évre visszamenőleg az összes kárkifizetés, a kár okának megjelölésével. De ugyanitt módosítható a levelezési cím, a fizetési ütem és a fizetési mód. Megtalálhatóak a rendszerben a biztosításközvetítő elérhetőségei, valamint díjtartozás esetén online díjfizetés is kezdeményezhető.

A Generalinál több biztosítással rendelkező közös képviselőinknek idén elég már csak egyetlen kóddal belépni a Generali online szerződéskezelő rendszerébe, és nem kell az egyes szerződések kódjaival külön-külön bajlódni. 

A szakembereink az ügyfélvisszajelzések alapján további fejlesztésen dolgoznak, amelynek eredményeként a közeljövőben akár 2006-ig visszamenőleg láthatóvá válnak a lezárt károk. Emellett a rendszer tartalmazni fogja a folyamatban lévő károk adatait is. 

Új ügyfeleink számára is elérhető ez a szolgáltatás. Ha 2017. november 3. és 2018. június 30. között köt új Házőrző többlakásos épületbiztosítást a lakóközösség, akkor az első két hónapot ajándékba kapja!
Részletek: generali.hu/tobblakas
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások