Barion Pixel

Ezekkel a cégekkel és kiállítókkal találkozhat november 17-én, a XIII. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expón

2022. november 10.
kkn2021.jpgNovember 17-én, a XIII. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo rendezvényen a Lurdy Házban több mint 30 céggel és kiállítóval találkozhat személyesen annak érdekében, hogy a legjobb szakértőket tudja biztosítani társasházai számára.

orfalvy_logo.png

Ablakszakértő Őrfalvy Árpád

Nyílászáró beépítés és csere, külső-belső árnyékolástechnika

 

GreenVenter_logo_ok.jpg

Adrab Kft.

Társasház szellőző berendezések korszerűsítése, tisztitása. Légtechnika

 

aridatec_logo.png

 Aridatec Kft.

20 éves szakmai tapasztalattal, minőségi és korrekt munka, - új lapostetők hő-, és vízszigetelése, - lapostető felújítás, zöldtető kivitelezés, - teraszok, hasznosított tetők kivitelezése és felújítása

ELCO_Logo.png

Ariston Thermo Kft.

Az ELCO az Ariston group prémium ipari márkája. Az Ariston cégcsoport a magyar épületgépész piac meghatározó szereplője és sok szegmensében piacvezető is

austrotherm_logo.jpg

Austrotherm Kft.

Szigetelő anyag gyártás-, forgalmazás. Minőség, innováció, a környezetvédelem és energiatakarékosság. Időtálló minőség - Austrotherm hőszigetelő anyagok.

berlingerhaus_logo.png

Berlinger Haus

Konyhai felszerelések mesterfokon

bm_katasztrofa_logo.png

BM Katasztrófavédelem

Tűzvédelem és tűz megelőzés élet- és vagyon biztonság, védelem a társasházakban. Kéménytüzek és szénmonoxid mérgezések megelőzése

brunatazenner_logo.png

Brunata ZENNER Kft.

Európa egyik vezető szakértője az intelligens energiamérés, fogyasztási elszámolások és IoT megoldások terén

cardware_logo.jpg

Cardware Kft.

Víz-, hőmennyiség mérés, költségmegosztás, távleolvasás, intelligens IoT rendszerek

Csizmadia Szabolcs

Könyvelés, adótanácsadás

Dr. Kiss Balázs Károly

Jogtanácsadás, a THT szaklap és konferenciák jogi szakértője

dws_logo.png

Draywall Service Kft.

Lapostetők teljeskörű víz- és hőszigetelése, felújítása. Alépítmények vízszigetelése.

ehazlogo2.png

eHÁZ

Magyarország első felhő-alapú társasházkezelő rendszere.

evergy_logo.png

Evergy Car Charging Kft.

Elektromos autó töltés társasházakban, teremgarázsokban

fatrafol_logo.jpg

Fatra Izolfa Zrt.

A Fatrafol PVC csapadékvíz szigetelő rendszerek magyarországi képviselője. Tetők, teraszok, erkélyek szigetelése és felújítása

fernox_logo.png

Fernox

Fűtésrendszerek vízkezelése, kazánvédelem

Generali_logo.png

Generali Biztosító Zrt.

Házőrző társasházbiztosítás. Társasházi, lakásszövetkezeti biztosítások - biztonság minden szinten. Gondosan megválasztott biztosítási összeg - értékálló biztosítás

 

 Inhouse_whm-cloud_logo.png

InHouse Finance Kft.

Az egyik legrégebbi, legátfogóbb és legsokoldalúbb társasházkezelő program.

Inpipe-Strang_logo.jpg

Inpipe Kft. /Strang.hu

Épületgépészeti termékek, hideg és melegvíz, csatorna alap és ejtő vezetékek felújítása, cseréje

klang_logo.png

K-láng Kft.

Teljeskörű kazánház felújítás, beüzemelés, szerviz, üzemeltetés. Akár 20-30%-kal jobb átlagos éves hatásfok korszerű Elco kondenzációs gázkazánokkal és mikroprocesszoros vezérléssel

kone_logo.jpg

KONE Felvonó Kft.

Felvonók, mozgólépcsők és mozgójárdák telepítése, modernizációja és karbantartása

krealis_logo.png

Kreális Kft.

Társasházak vízvezeték hálózatának cseréje. Alapvezetékek és strangok felújítása

krizsan_logo.jpg

Krizsán Kft.

Víz-, csatorna-, fűtés rendszerek, hőszivattyúk, napkollektorok telepítése, karbantartása és felújítása

mns_logo.jpg

MNS Védelem Kft.

A társasházi biztonságtechnika és adatvédelem szakértője. Beléptető-, és kamera rendszer telepítés, felügyelet, társasházi adatvédelmi szabályzat készítés, adatkezelés, riasztó rendszerek, intelligens lift

mtmerestechnika_logo.png

MT Méréstechnika Kft.

Hideg- és melegvíz, hőmennyiség mérés távleolvasásal, költségfelosztás, elszámolás, számlázás. Az okos mérőeszközök, rendszerek és szolgáltatások, egyszerűbbé és átláthatóbbá teszik a mérőegységek leolvasását, számlázását és nyomonkövetését

otpbusiness_logo.png

OTP Bank Nyrt.

Társasházak teljeskörű pénzügyi szolgáltatása, - tanácsadás, - társasházi számlavezetés, - hitelek az egész országban. Társasházi szakértők. Pályázatok.

pcolor-thaz_logo.jpg

P.Color Kft.

Tház-Soft SQL Társasházi rendszer. Társasházkezelés és könyvelés

protektor_logo.png

Protektor Hungary Kft.

Homlokzatfelújítás és hőszigetelés költséghatékonyan hőszigetelő bevonattal, alpin technikával, 30 év garanciával. Tetőfelújítás hővisszaverő kerámia festékkel.

pvnapelem_logo.png

PV Napenergia Kft.

Megújuló energia. Napelem rendszerek speciálisan társasházi telepítésre. Energiaelosztás a tulajdonosok felé.

techem_logo.JPG

Techem Kft.

Víz-, hőmennyiség mérés, fogyasztás szabályozás, távleolvasás, költségmegosztás, elszámolás, számlázás egyszerűen, gyorsan, pontosan. Átfogó szolgáltatások, épület digitalizálás az energiahatékonyságért.

tszoe_logo_v2.png

THT – Társasházi Háztartás szaklap és konferenciák

Szaklap és szakkönyv kiadás, szakmai konferenciák szervezése

tszoe_logo_v2.png

TSZOE – Társasházi Számvizsgálók Országos Egyesülete

Társasházi számvizsgálók képzése, információ ellátása, a hatékony közös működtetésért

vitarex_lakaj_logo.jpg

Vitarex Stúdió Kft.

Rend a házban, biztonság a felhőben.

További híreink


Ünnepi ajándék: Exkluzív karácsonyi előfizetői akció a THT-nál! 2023. december 1.
Berlingerhaus edényAhogy a téli esték bekuckózásra csábítanak, a THT - Társasházi Háztartás egy rendkívüli karácsonyi előfizetői akciót hirdet meg, hogy a hideg napokat is meghitt olvasással tölthessék azok, akik érdeklődnek a társasházak és a társasházi ingatlanok iránt.

Ezekről a témákról szólt az I. Társasházi Számvizsgálók Napja konferencia 2023. november 30.
tszn_resztvevok.jpeg2023. november 23-án rendezte első konferenciáját a Társasházi Számvizsgálók Országos Egyesülete (TSZOE) a budapesti Sugár Moziban, melyen több mint 250 résztvevő vett részt. Az egész napos rendezvényen a jogi és számviteli szakértői előadások mellett a jelenlévő számvizsgálók első kézből ismerhették meg azon lehetőségeket, hogy miként tudják távolról ellenőrizni a közös képviselők munkáját a legnépszerűbb hazai társasházi szoftverekben.

Itt vannak a közös képviselőt kereső társasházak 2023. november 28.
kozgyules5.jpgA THT Közös képviselőt keresek szolgáltatásában jelenleg 10 olyan társasház van, aki társasházkezelők pályázatát várja.

Üzleti etikai díjat kapott az eHÁZ 2023. november 24.
üzleti etikai díjIdén is csak 10 vállalat vehette át a 24. éve minden évben kiosztott Üzleti Etikai Díjat, az üzleti élet egyik legrangosabb elismerését. Az üzleti etikus jelzőt ugyanis örökre adják az alapítók, László Ervin világhírű, a Béke Nobel díjra többször jelölt tudós, író, a Budapest Klub alapítója és Demcsák Mária a hazai üzleti újságírás meghatározó alakja, a Piac és Profit alapítója. A díj kötelez arra, hogy példamutató felelősséggel álljanak mindig helyt az üzleti életben. Idén a 10 díjazott között volt az eHÁZ tulajdonos-üzemeltető cége, az Info Sierra Kft. is.

https://www.tht.hu/thtelofizetes/
Meghívó: eHÁZ + mesterséges intelligencia a társasházkezelésben 2023. november 23.
ai.jpgHogyan tud egyből a világ összes nyelvén levelezni a közös képviselő? Hogyan tudjuk a mesterséges intelligenciával közgyűlési jegyzőkönyvet, házirendet írni? Hogyan segít nekünk a mesterséges intelligencia a konfliktuskezelésben? Kérhetünk könyvelési tanácsot a mesterséges intelligenciától? Milyen lehetőségek és milyen veszélyek vannak a mesterséges intelligencia használatában? November 30-án, csütörtökön, az eHÁZ rendezvényén ezekre a kérdésekre is választ kaphat minden érdeklődő!

Újabb programbővítés: Dr. Izsák Orsolya is előad az I. Társasházi Számvizsgálók Napján, november 23-án! 2023. november 21.
szamvizsgalok.jpgNovember 23-án tartja a Társasházi Számvizsgálók Országos Egyesülete (TSZOE) az I. Társasházi Számvizsgálók Napja névre hallgató rendezvényét, ahol meglévő és leendő tagjai első kézből kaphatnak meg olyan információkat a társasházi számvizsgálói munkával kapcsolatban, melyek eddig ilyen formátumban, egyszerre sehol nem hangzottak el. A rendezvényen egyszerre ismerhetik meg a résztvevők a Társasház ÉRTÉK, Profi MULTIHÁZ és eHÁZ szoftver számvizsgálói felületét! 

Megjelent a THT novemberi száma! 2023. november 21.
tht_2023_novemberNovemberi számunkat az idén októberben tartott XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo előadásainak összefoglalóinak szenteljük. Sok hír és újdonság van mostanában társasházak körül, ha nem reagálnánk a változásokra, akkor bizony sok más - többek között Önöktől is sok javasolt - témát decemberre, illetve 2024-re kellene halasztanunk. Még szerencse, hogy ez nem így van: szemfüles olvasóink már az előző hónapban is észre vehették, hogy a nyomtatásban megjelent THT-nál az interneten, tht.hu oldalon keresztül elérhető "digitális" lapozós újság bizony nagyobb terjedelmű lett, ez most sincs másképp: ebben a hónapban csaknem a duplájára nőtt az újságba betördelt cikkek száma abban az esetben, ha azt monitor, vagy tablet előtt olvassák.

November 28: Ingatlanbefektetők Napja 2023 2023. november 21.
ingatlankonf.jpgJelentős változások rajzolják át az ingatlanpiacot Magyarországon is: a COVID, az ukrán háború, az infláció és energiaválság majd Izrael háborúja olyan gazdasági és politikai folyamatokat indított és indít el, ami jelentős hatással van és főként lesz a jövőben a hazai ingatlanpiacra is. Ebben a gyorsan változó környezetben minden eddiginél fontosabb lett a friss információk, a trendek ismerete! 

Már 195 lakóközösség céljai váltak valóra - Jövőre ismét elindul az OTP Társasházi Pályázata 2023. november 13.
OTP_BANK_TARSASHAZI_DIJATADO_2023_104.jpgAz OTP Business 15. Társasházi Pályázatának köszönhetően idén újabb 15 lakóközösség valósíthatta meg környezete fejlesztésével és korszerűsítésével kapcsolatos régóta dédelgetett álmát. A szakmai zsűri a közel ezer beérkezett pályázatból választotta ki a díjazottakat, melyeket az OTP Bank a tavalyi összeg duplájával, összesen 30 millió forinttal támogatott. Ezzel az elmúlt másfél évtized alatt már összesen 195 társasház és lakóközösség részesült, több mint 170 millió forint vissza nem térítendő támogatásban.

Anomáliák az MVM társasházi számlázásában 2023. október 27.
MVM_NEXT.jfifEgy közös képviselői Facebook csoportban egyre szaporodnak a bejegyzések olyan esetekről, amikor az MVM durván túlszámlázza a gázdíjat a társasházaknak, majd a reklamációt követően az eredeti számla töredékét számlázza ki a társasházak felé.

Közös képviselőt keres? A THT segít! 2023. október 24.
kozgyules_prezentacio.jpgOktóber 19-én, múlt héten csütörtökön a XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expón mutatkozott be a THT Közös képviselő kereső szolgáltatása, melybe valamennyi THT előfizető díjmentesen feladhatja pályázatát közös képviselő keresésére. A pályázatokat jelenleg csak azon társasházkezelők láthatják, akik regisztrálva vannak a THT Társasházkezelői regiszterébe.

Így tud regisztálni a THT Társasházkezelői Regiszterébe! 2023. október 20.
thtkonferencia.jpgOktóber 19-én a XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expón mutatkozott be a THT Társasházkezelői Regiszter szolgáltatása, melybe valamennyi THT előfizető díjmentesen regisztálhat. A regisztrációval egy új korszak nyílik meg a hazai társasházkezelői piacon.

Ők lettek a THT 2023-as szakmai díjazottjai! 2023. október 20.
kkn2021.jpgA XIV Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo rendezvényen a hagyományokat követve Dr. Dén-Nagy Ildikó pHD főszerkesztő adta át a THT szakmai díjait, 6 kategóriában a mintegy 700 résztvevő előtt. 

Meglepetés: Infláció alatti költségnövekedés a hazai társasházakban 2023. október 19.
Den-Nagy_Ildiko.jpeg2021-ről 2022-re 21 százalékkal, míg 2022-ről 2023-ra mindössze 4 százalékkal nőttek a magyarországi társasházak költségei, a legnagyobbat a banki szolgáltatásokra és a takarításra fordított összegek ugrottak az elmúlt két évben: előbbire 43%-kal, utóbbira 52%-kal többet fizetnek a társasházi közösségek - ezekkel a megdöbbentő adatokkal nyitotta meg a THT - Társasházi Háztartás XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo rendezvényét szaklapunk főszerkesztője, Dr. Dén-Nagy Ildikó pHD.

Megjelent a THT 2023. októberi száma! 2023. október 17.
THT 2023 októberTegye fel a kezét az, aki meglepődött a halasztás halasztásának halasztásának a halasztásán: a törvényhozó újra elnapolta tisztségviselők nyilvántartási kötelezettségét, immáron jövő októberre, 2025 májusi türelmi idővel. Valahogy úgy érzi az ember, hogy ahogy esnek szét szépen sorban a társasházak, ahogyan az eu-rekorder inflációval ég el a lakóközösségek megtakarítása és ugranak egymásnak a tulajdonosok, úgy egyre inkább forró krumplivá válik a hazai társasházakkal kapcsolatos ügyekkel való foglalkozás. Egyeseknek.

Vegye át csütörtökön díjmentesen a Konstruktív társasházi menedzsment számvizsgálóknak és közös képviselőknek című szakkönyvet a XIV. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPÓN! 2023. október 17.
szakkonyv_2023_szamvizsgalo.jpgMár csak szerdán 17:00 óráig van lehetőség jelentkezni az október 19-én megrendezésre kerülő XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo (KKN) rendezvényre. A szakma ünnepének is nevezett eseményen, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, utoljára kínálkozik lehetőség arra, hogy a THT tavaszi országos körútjára megjelent szakkönyvet átvegyék azok, akik eddig még nem jutottak hozzá.

Online TÁRSASHÁZKEZELŐ tanfolyamhoz csatlakozhat október 25-ig! 2023. október 17.
Penta_portre-057.jpgSzakképesítő vizsgára felkészítő Társasházkezelő képzés indult 2023.09.25-én Bottka Gabriella szakmai felügyeletével, a PENTA UNIÓ Zrt. szervezésében. A 100% online tanfolyam akár érettségivel is elkezdhető és mindössze 69.870 Ft-ba kerül! A képzés során a résztvevők társasházkezelői, műszaki, jogi és pénzügyi ismeretek témakörökben lesznek naprakészek.

Regisztrált már? Jövő csütörtökön XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo a Lurdy házban! 2023. október 13.
kkn2021.jpg2023. október 19-én ismét a megszokott helyszínen a Lurdy Házban rendezzük immár a XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expot. Ezúttal is a szakma több területét érintő témákról, - „rázós esetek kezelése", műszaki, számviteli, pénzügyi, tűzvédelmi, digitális fejlesztési, biztosítási, és jogi - lehet előadásokat hallgatni és kapcsolatot építeni a kiállító cégekkel. Az elhangzott információkat felhasználva a mindennapokban gördülékenyebbé válik a munkavégzés.

Megéri-e társasházkezelőnek lenni ma Magyarországon? 2023. október 10.
közös képviselőJogi, műszaki, számviteli, pszichológiai, szociológiai és nem ritkán gyógypedagógiai ismeretek is kellenek ma a társasházkezeléshez, nem beszélve a jó stressz tűrő képességről. De megéri ez?

Ezekkel a cégekkel és kiállítókkal találkozhat október 19-én, a XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expón 2023. október 6.
kkn_header.jpgOktóber 19-én, a XIV. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo rendezvényen a Lurdy Házban közel 30 céggel és kiállítóval találkozhat személyesen annak érdekében, hogy a legjobb szakértőket tudja biztosítani társasházai számára.

(c) Társasházi Háztartás 2023 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások