Barion Pixel
Pályázatok társasházaknak, lakásszövetkezeteknek 2024. szeptember 16.
forint_uj5.jpgOlvasóink számára ebben a hónapban is kigyűjtöttük, hogy jelenleg milyen aktuális pályázatok állnak rendelkezésre a budapesti valamint a vidéki társasházak és lakásszövetkezetek számára.

Pályázati lehetőségek a lakosságnak 2024. szeptember 13.
kutyatarsashaz.jpgA THT folyamatosan figyeli a budapesti önkormányzatok által meghirdetett társasházi LAKOSSÁGI PÁLYÁZATOKAT. Cikkünkben előfizetőink a jelenleg futó, társasházi lakók részére kiírt fővárosi pályázatok között böngészhetnek (kerületi bontásban).

Pályázatok társasházban lakók számára 2024. augusztus 23.
csaladban.jpgA THT törekszik megkönnyíteni a társasházi lakások TULAJDONOSAI és HASZNÁLÓI életét azáltal, hogy figyeli a budapesti önkormányzatok által meghirdetett társasházi LAKOSSÁGI PÁLYÁZATOKAT. Cikkünkben megtalálhatják a jelenleg futó, társasházi lakók részére kiírt fővárosi pályázatokat, kerületi bontásban.

Ők lettek az OTP társasházi pályázatának nyertesei 2024. augusztus 13.
OTP_Tarsashazi_palyazat_dijatado.jpgAz elmúlt 15 évhez hasonlóan idén is meghirdette az OTP Bank a társasházak, lakásszövetkezetek számára kiírt pályázatát, s ennek keretében 30 millió forinttal támogatta a lakóközösségek kreatív terveinek megvalósítását. Erről februárban az elsők között értesülhettek a THT országos konferencia-sorozatának résztvevői, akik között többen már korábbi nyertesként ismerkedhettek a kiírással.

https://www.tht.hu/thtelofizetes/
Pályázati lehetőségek társasházaknak 2024. augusztus 12.
Iratbetekintes.jpgMost is összegyűjtöttük Olvasóinknak, hogy milyen aktuális, beadható pályázatok állnak rendelkezésre jelenleg a budapesti valamint a vidéki társasházak és lakásszövetkezetek számára.

Önkormányzati pályázatok - TÁRSASHÁZAK LAKÓINAK 2024. július 5.
kutyatarsashaz.jpgNem kizárólag a társasházaknak, lakásszövetkezeteknek szóló aktuális önkormányzati pályázatokat gyűjtjük ki, hanem igyekszüni a lakások TULAJDONOSAI, HASZNÁLÓI életét is megkönnyíteni azáltal, hogy megkeressük a budapesti önkormányzatok által jelenleg meghirdetett társasházi LAKOSSÁGI PÁLYÁZATOKAT. Cikkünkben megtalálhatják a jelenleg futó, társasházi lakók részére kiírt fővárosi pályázatokat, kerületi bontásban.

Ezekkel a pályázatokkal juthat most plusz pénzhez társasháza 2024. július 4.
15_TARSASHAZI_PALYAZATOK..jpgA THT fontosnak tartja, hogy minden hónapban tájékoztassa az Olvasóit arról, hogy milyen pályázati lehetőségei vannak a hazai társasházaknak, lakásszövetkezeteknek, legyenek azok a fővárosban vagy vidéken. A jelenleg elérhető pályázatok részleteit a cikkünkben olvashatják.

2024. évi "Piaci II. alapú lakáspályázat" 2024. június 10.
berlakas_1200x900.pngBudapest egyik kerületének önkormányzata 9 db teljes körűen felújított üres lakásának bérleti jogának elnyerésére írt ki pályázatot „Piaci II. alapú" lakbér fizetése mellett, melynek beadási határideje 2024. július 8. A lakások 5 év határozott időtartamú bérleti szerződéssel kerülnek majd bérbeadásra a nyertes pályázók részére. A megpályázható lakásokról és a lakáspályázat részleteiről a cikkünkben olvashat.

Továbbra is szakad a pénzeső a társasházakra! A panelprogramnak most a tégla építésű lakások tulajdonosai is örülhetnek Debrecenben 2024. május 16.
penzeso_k.jpgMost sem csak a budapesti kerületek bővelkednek a társasházaknak kiírt pályázatokban, amiket igyekszünk rendszeresen kigyűjteni olvasóink számára. Érdemes sietve böngészni az aktuális kiírások közt, cikkünkben a májusban még beadható pályázatokból is válogathatnak az előfizetőink.

Fontos határidő előtt állnak a társasházi lakók 2024. május 14.
OTP_Bank_Tarsashazi_Palyazat_THT.jpgMájus 31-én lejár az OTP Bank Társasházi Pályázatának határideje, amelyre idén már három kategóriában lehet nevezni. A kezdeményezés keretében 15 társasházi és lakásszövetkezeti közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást lakókörnyezetük szebbé, fenntarthatóbbá és biztonságosabbá tételéhez.

Önkormányzati pályázatok a TÁRSASHÁZI LAKÓKNAK - Budapest 2024. március 25.
kutyatarsashaz.jpgRendszeresen összegyűjtjük az aktuális önkormányzati pályázatokat társasházaknak és lakásszövetkezeteknek. Most azonban a társasházi lakások TULAJDONOSAI, HASZNÁLÓI számára végeztünk gyűjtést Budapesten az önkormányzatok által jelenleg hirdetett pályázatokból. Van kéménybélelésre, nyílászáróra, szén-monoxid érzékelőre, riasztóra, hevederzárra, balkonszépítésre és lakáscélú kölcsönre kiírt pályázat is a gyűjteményben. Cikkünkben megtalálhatják a jelenleg futó, társasházi lakók részére kiírt fővárosi pályázatokat, kerületi bontásban.

Folytatódik a társasházi pályázatok dömpingje! Aktuális társasházi pályázatok országosan, a fővárosban és azon kívül 2024. március 25.
kozoskepviselo_penz.jpgMég mindig tart a pénzeső a társasházak számára! Nemcsak a budapesti kerületek bővelkednek pályázatokban: fővárosi, országos szinten és vidéken is vannak lehetőségei pénzszerzésre a társasházaknak és a lakásszövetkezeteknek. Érdemes jól körülnézni a pályázatok közt, mivel némi papírmunkával akár milliókhoz juttathatja társasházát!

BÉRLAKÁS PÁLYÁZATOK 2024 - Budapest 2024. március 19.
berlakas_1200x900.pngBudapest egyik önkormányzata most összesen 164 db lakása bérleti jogának elnyerésére írt ki pályázatokat. Az egyik pályázat ráadásul egy újépítésű társasház lakásaira kínálja a bérleti jogokat, azaz a sikeres pályázók a piaci ár alatt jutnak majd hozzá teljesen új otthonukhoz! Cikkünkben ezen túl a többi aktuális fővárosi önkormányzati lakáspályázatot is összegyűjtöttük.

Példamutató önkormányzatok számára pályázati felhívást tesz közzé a Habitat for Humanity Magyarország 2024. március 7.
onkormanyzatok_a_lakhatasert.jpgOrszágos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország „Önkormányzatok a lakhatásért" címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2-án (kedd) éjfélig.

Beindult a 2024-es társasházi pályázati szezon: milliárdokhoz juthatnak most a társasházak 2024. március 4.
forint_uj4.jpgPályázatok sokasága várja az érdeklődő társasházakat és lakásszövetkezeteket, melyeket most is kigyűjtöttünk olvasóinknak. Jelenleg több budapesti önkormányzat is kiemelkedően aktív, de van országosan meghirdetett és a főváros egész területén elérhető pályázat is a listánkon.

Ezekkel a pályázatokkal juthat februárban plusz pénzhez társasháza 2024. február 12.
forint_uj1.jpgA THT 2024-ben is követi a társasházakat, lakásszövetkezeteket érintő pályázatokat. Most éppen a Budapest XIII. kerületi önkormányzat a legaktívabb, de például a Fővárosi Önkormányzatnál is lehet pályázni plusz pénzre. A jelenleg elérhető pályázatok részleteit a cikkünkben olvashatják.

Ezek az aktuális pályázatok társasházak számára 2024. január 10.
forint.jpgTHT 2024-ben is összegyűjti minden hónapban, hogy milyen pályázati lehetőségei vannak a hazai társasházaknak. Íme az aktuális pályázatok.

Pályázati lehetőségek társasházaknak 2023. december 7.
penz.jpgA THT fontosnak tarja, hogy minden hónapban tájékoztassa az olvasóit arról, hogy milyen pályázati lehetőségei vannak a hazai társasházaknak, legyenek azok a fővárosban vagy vidéken.

Így juthatnak pénzhez a társasházak Budapesten 2023. november 3.
kozoskepviselo_penz.jpgA THT hónapról hónapra összeszedi, hogy milyen pályázati lehetőségek vannak a hazai társasházaknak. A budapesti kerületek mellett jelenleg Debrecenben van még nyitva pályázati lehetőség a hazai társasházak számára.

Közgyűlés összehívása a társasház számára kedvező pályázati lehetőség esetén 2023. október 16.
kozgyules.jpgKöteles-e összehívni a közgyűlést a közös képviselő, ha a társasház számára alkalmas pályázati lehetőségről értesül? Tulajdonostársként értesítettem a közös képviselőt egy társasházak számára meghirdetett pályázatról. A pályázati feltételeknek megfelel a társasház. Véleményem szerint a pályázati lehetőség jelentősen érinti a társasház gazdálkodását és mivel a közös képviselő - tisztségéből következően - általános értelemben köteles a tulajdonostársak érdekében eljárni, ezért hatáskörében nem dönthet úgy, hogy ne induljon a társasház a pályázaton. Dr. Havas-Sághy Gábor, a THT jogi szakértője válaszol az olvasói kérdésre.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások