Barion Pixel
THT podcast: Társasházi jogi esetek Dr. Kiss Balázs Károllyal 2023. november 27.
podcast2.pngA THT podcast aktuális epizódjában Szilber Szilvia társasházszakértő Dr. Kiss Balázs Károly ügyvéd úrral beszélget a társasházakban gyakran előforduló jogi esetekről. Szemléletes példákon keresztül tájékozódhat a hallgató a tulajdoni hányadtól eltérő költségviselés lehetőségeiről, a rendes gazdálkodást meghataló felújítások köréről, valamint a társasházi iratok, határozatok erő és szabályozási sorrendjéről is.

THT podcast: Hogyan előzhető meg a társasházkezelőknél a kiégés? 2023. november 13.
podcast2.pngA THT podcast legújabb epizódjában Szilber Szilvia társasházszakértő, Koczka Éva, coach, supervizor, trainerrel beszélget arról, hogyan segíti a jó kommunikáció a közös képviselők munkáját. A THT podcast, Közös képviselők napján is előadó vendége 4 fő szempont figyelembevételében látja az eredményes kommunikáció mibenlétét. Ezek az attitűd, az együttműködés, a közös cél és a partnerség. A podcast végén szó esik arról is, hogyan előzhető meg a kiégés.

THT podcast: Elkezdődött a fűtési szezon 2023. november 2.
podcast2.pngA fűtési szezon beköszöntével a kazánokról, a társasházi fűtési rendszerekről beszélget Szilber Szilvia Dráviczki Péterrel, az Ariston Hungária Kft. ipari értékesítési vezetőjével arról, milyen teendői vannak a társasházak üzemeltetőinek azokban a házakban, ahol központi kazán van.

THT podcast: Fintech megoldások az eHÁZban 2023. szeptember 14.
podcast2.pngPodcastünk soron következő epizódjában Dén Mátyás András, az eHÁZ projektvezetője beszél a szoftver idei újdonságairól. A podcast a 2023. június 8-ai konferencia hanganyagát dolgozza fel.

https://www.tht.hu/thtelofizetes/
THT podcast: Hogyan ne töltsük az elektromos autónkat? 2023. augusztus 31.
podcast2.pngSoron következő epizódunkban Libor János, villamosmérnök, elektromos tervező, felelős műszaki vezető-műszaki ellenőr, felülvizsgáló 2023. március 9-ei  előadását hallgathatják meg olvasóink.

THT podcast: Frontvonal mögötti gépész változások - hogy kerüljük el a „HIDEG háborút” 2023. augusztus 16.
podcast2.pngA THT podcast soron következő részében Tigyi Attila, okleveles épületgépész, energetikus, felelős műszaki vezető-műszaki ellenőr előadását hallgathatják meg. 

THT podcast: Rezsiháborús veszteségek 2023. augusztus 1.
podcast2.pngLegújabb podcast epizódunk a THT által 2023. március 9-én rendezett budapesti konferenciájának újabb előadását dolgozza fel. Előadó: Harkai Balázs, okleveles építőmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök, építésügyi szakértő, műszaki ellenőr.

THT podcast: Megtörtént tűzesetek. Jobb lenne megelőzni, de legalább tanuljunk belőle! 2023. július 19.
podcast2.pngFelvételsorozatunk soron következő része THT 2023. június 8-ai budapesti konferenciájának tűzvédelmi előadását dolgozza fel. Az előadó Lestyán Mária, építésztervező szakmérnök, a TSZVSZ - Magyar Tűzvédelmi Szövetség elnöke.

THT podcast: Sokkoló fűtésszámla helyett 2023. június 29.
podcast2.pngA THT podcast soron következő adásában Kádár Katalin, a Fernox Magyarország Kelet-Európai régióvezetőjének június 8-ai előadását hallgathatják meg. Az előadás címe: Sokkoló volt a fűtésszámla? A fűtési szezon végén van receptünk a fűtésrendszer energia felhasználásának optimalizálására a következő szezonra.

THT podcast: Bizalomépítés a tulajdonosi közösségekkel, együttműködés a számvizsgálókkal 2023. június 15.
podcast2.pngA THT podcast eheti epizódjában Szilber Szilvia beszél a bizalomépítésről és a THT olvasói körében elvégzett felmérés eredményeiről, a 2023-as közgyűlési tapasztalatokról.

THT podcast: A megnövekedett energiaköltségek csökkentésének lehetőségei távfűtéses és központi fűtéses épületekben 2023. május 17.
podcast2.pngA THT podcast felvételsorozatának soron következő része a THT által rendezett, XIII. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPO előadásaiból dolgozza fel Tófalvi György, a Techem Kft. ügyvezető igazgatójának előadását.

THT podcast: elektromos berendezések veszélyei, tűzesetek megelőzése 2023. április 21.
podcast2.pngA THT podcast aktuális adásában Barta-Vámos László, tűzoltó alezredes, főosztályvezető, a  BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Tűzvédelmi Főosztálya előadását hallgathatják meg elektromos berendezések veszélyei, tűzesetek megelőzése témájában.

Felújítási hitelajánlat igénylés modul az eHÁZ-ban! 2023. április 5.
ehazlogo2.pngMegnyílt a lehetőség az eHÁZ felületén keresztül felújítási hitelajánlat igénylésre: a társasházak pár kattintással tudjanak forráshoz jutni felújításokhoz, energetikai fejlesztésekhez. A szolgáltatás keretében az eHÁZ partnercége beszerzi a legjobb piaci hitelajánlatokat a hazai piaci szereplőktől és a közgyűlési elfogadtatásig bezárólag segít a társasházkezelőknek a projekt végrehajtásában.

THT podcast: Mikor térül meg a hőszigetelés? 2023. március 20.
podcast2.pngA THT podcast következő epizódjában Kruchina Sándor - a XIII Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo rendezvényen elhangzott - előadását hallgathatjuk meg.

THT podcast: A korábbi években elkövetett hibák javítása a 2022. évi számviteli beszámolóban 2023. március 3.
podcast2.pngA THT podcast soron következő epizódjában Csizmadia Szabolcs könyvvizsgáló, igazságügyi könyvszakértő beszél a korábbi években elkövetett könyvelési hibák és a 2022-es számviteli beszámoló össszehangolásáról.   

THT podcast: Régi utak, új gondolatok a tetőszigetelésben 2023. február 16.
podcast2.pngA THT podcast soron következő része hétről hétre a tavaly novemberi XIII. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPO előadásait dolgozza fel. Az aktuális podcastban Jámbor Zsolt, mérnök szaktanácsadó, a Fatra Izolfa Zrt. képviseletében előadását hallgathatják meg a hallgatók, tetőszigetelés témában.

THT Podcast: Rezsisokk és tűzbiztonság 2023. február 2.
podcast2.pngA THT Podcast következő, XIII. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPO előadásaiból válogatott része Lestyán Mária, építésztervező szakmérnök, titkár előadását dolgozza fel.

THT Podcast: Dr. Bogdán Tibor kormánybiztos a készülő új társasházi törvényről 2023. január 19.
podcast2.pngA XIII. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPO keretein belül, november 17-én Dr. Bogdán Tibor, gazdasági versenyképesség jogi feltételrendszerének erősítését célzó intézkedésekkel összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos beszélt a készülő új társasházi törvény irányairól.

THT Podcast: Hogyan alakul a lakáspiac? Interjú Banai Ádámmal, a Magyar Nemzeti Bank igazgatójával 2023. január 11.
podcast2.pngAz MNB tavaly év végén megjelent Lakáspiaci Jelentése kapcsán beszélgettünk Banai Ádámmal, a Magyar Nemzeti Bank jegybanki eszköztárért és devizatartalék-kezelésért felelős ügyvezető igazgatójával.

THT Podcast: Interjú Meichl Mátyással - THT és a hét mesterlövész 2022. december 15.
podcast2.pngA Társasházi Percek vendége Meichl Mátyás, a THT leköszönő alapító-főszerkesztője, akivel a nemrég átvett Társasházi Életműdíja kapcsán portré-jelleggel beszélgettünk a hazai társasházak elmúlt 22 évéről, az újság alapításáról és fejlesztéséről, és természetesen a jövőről.

(c) Társasházi Háztartás 2023 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások