Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Megújul a THT szaklap - Új szakmai befektető, új külső és tartalom, régi csapat

2020. december 8.

Szakmai befektető állt a Társasházi Háztartást (THT), illetve a piac legnagyobb rendezvényének számító Közös Képviselők Napját is jegyző kiadó és konferenciaközpont mögé. 

A magyarországi társasházkezelői és közös képviselői szakma legjelentősebb lapjának számító THT grafikai megjelenése felfrissül, online felülete, a tht.hu pedig teljes átalakuláson ment keresztül, amely nemcsak a külsőségekben, de a tartalomban is hamarosan megmutatkozik. 

Decembertől kibővített szolgáltatásokkal, illetve az elmúlt 15 év archívumával várja a tht.hu olvasóit. Ezenkívül a kiadó által jegyzett nyomtatott szakkönyvek komplett anyaga is felkerül a felületre digitális formában, amely hamarosan kereshető módon is hozzáférhető lesz az előfizetők számára. Ez nagymértékben segíti majd azoknak a társasházkezelőknek illetve közös képviselőknek a tájékozódását, akik konkrét kérdésre, problémára keresik a választ.

Kiegészül továbbá a konferencia üzletág is; a szokásos 14 állomásos roadshow és a nagy budapesti események mellett jövőre tematikus rendezvényekkel is bővíti portfólióját a kiadó. Az első ilyen alkalmat májusra tervezik a szervezők digitális társasházi megoldások témakörben, és bankok, fintech cégek képviselőinek, okos otthon/ okos mérés szakértőknek a jelentkezését várják előadóként.

„Célunk, hogy a jelenlegi közönség emeltebb szintű kiszolgálása mellett vonzóvá tegyük a szakmát a fiatalabbak számára is. A társasházkezelőket közelebb kívánjuk hozni a tulajdonosokhoz és számvizsgálókhoz, méghozzá az általunk „tudatos társasházi életformának" nevezett koncepció elterjesztésén keresztül. Fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy a meglévő csapatra, és annak több mint tizenöt éves tapasztalatára épüljenek a jövőbe mutató szolgáltatásaink."- nyilatkozta Dén Mátyás András, a Proptech Digital Investment Zrt. vezérigazgatója.

„Nagy várakozásokkal tekintünk a szakmai befektetőnkkel történő együttműködésre, az újdonságok piaci bevezetésére. A közös munkával kapcsolatban a tapasztalataink ez idáig nagyon kedvezőek, sok innovatív ötlet és professzionális megvalósítás jellemzi a kibővült  csapatot. Bízunk benne, hogy előfizetőink is örömmel fogadják majd a változásokat."- nyilatkozta Meichl Mátyás, a THT szaklap főszerkesztője, a formátum alapítója.

A tht.hu 2020. november 28-ától már az átalakult formában jelentkezik, a THT szaklap grafikailag frissített első lapszáma decemberben kerül az előfizetők kezébe.

Kiegészítő információk

A Proptech Digital Investment Zrt.-ről

A 2019-ben alapított részvénytársaság azzal a céllal jött létre, hogy az ingatlanpiachoz kapcsolódó digitális megoldásokat kínáljon. Vezérigazgatója Dén Mátyás András, informatikus közgazdász, tanár, publicista, a Magyar Brands díjas eHáz társasházkezelő rendszer ötletgazdája, projektvezetője, a Fiatal Vállalkozók Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke. Pályafutása során olyan médiatermékek alapításában, főszerkesztésében, majd exitjében vett részt, mint a mobilport.hu, betegszoba.hu, és technokrata.hu online magazinok. A Magyar Nemzeti Bank által támogatott Példakép Alapítvány 2014-ben Magyarország TOP 50 fiatal vállalkozója közé választotta.

A THT-ról

A Társasházi Háztartás szaklap és konferenciasorozat 2000 óta a magyarországi társasházkezelői piacnak szóló formátum. Az évi több mint 20 szakmai konferenciát megrendező kiadó a magyarországi társasházkezelőket és közös képviselőket látja el információkkal és segíti őket jogszerű működésükben. A szaklap újságárusoknál nem kapható, 4000 előfizetőjéhez postai úton kerül, közel 30 ezres online olvasótáborát honlapján és hírlevelek útján tájékoztatja a szakmát érintő legfontosabb témákról és jogszabályváltozásokról. A Társasházi Háztartás szaklap főszerkesztője és alapítója Meichl Mátyás, szerzői között elismert külső jogi-, számviteli és építésügyi szakértők is megtalálhatók. A Társasházi Háztartás szaklap mellett a kiadó gondozásában 2010 óta kétévente jelenik meg a Társasházban él? Önnel is megtörténhet! jogi tanácsadó kézikönyv, amely valós eseteken keresztül mutat be tipikus problémákat és azok megoldási lehetőségeit társasházkezelők és közös képviselők számára. Szintén a kiadó gondozásában jelent meg a Társasházak gazdálkodása kézikönyv három kötete és a kiadó által alapított Társasházi energiahatékonysági díj nyerteseit bemutató négy THT-TOP 100 kiadvány.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások