Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Videókonferencia: Biznisz az ingatlanban

2021. február 15.

ingatlankonf.jpg
Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Biznisz az ingatlanban című konferenciájára, melyen a THT TTOE Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.


Időpont: 2021. március 4. csütörtök, 9.30-15.45 (aznap és még 6 napig megtekinthető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten, bárhonnan)


Hatalmas lakásépítési és beruházási boomra lehet számítani hazánkban az áfacsökkenés, a családi otthonteremtési kedvezmények és a támogatott hitelek, adóelengedések, valamint a rendkívül olcsó fejlesztési hitelek miatt. De az irodaberuházások, bérbeadások, lízingelések frontján is nagyok a mozgolódások a vírusjárvány okozta megváltozott kereslet miatt. Sajnos, sok kereskedő, vendéglátó dobta be a törölközőt, nagyon olcsók lettek a másként is hasznosítható, jó helyen levő ingatlanok.

A globális és hazai ingatlanbefektetési piacon a befektetők portfóliójuk bővítésére készülnek. Az ingatlan a vírusjárvány alatt a legkedveltebb befektetési területté vált. Az előrejelzések szerint az irodák, a lakóparkok, a raktárak, logisztika, de az olcsóbb rekreációs és kiskereskedelmi ingatlanok is a célpontba kerülnek. A raktárakra kifejezetten túlkereslet van. Olyan építészeti megoldások érdeklik a befektetőket, melyek a vírusjárvány miatt változó kereslethez (home office, vendégkiszolgálás stb. biztonságos környezet) rugalmasan alkalmazkodnak.

Kiknek szólunk?

Várjuk azokat a kkv-döntéshozókat akiknek előhozta a fantáziát a magánszemélyként, illetve céges vagyonból építkezés optimalizációjának kihívása. Súlyos pénzeket lehet megtakarítani, ha odafigyelünk, milyen kombinációval oldjuk meg a beruházásainkat, felújításainkat, korszerűsítéseinket. Az irodabérlés rugalmas megoldásaira is érdemes odafigyelnünk. Érdemes újra gondolni és újra gombolni minden költségtényezőt, s most belevágni az ingatlanbizniszbe, vagy meglévő ingatlanvagyonunk okos kezelésébe.
Sok hasznos tudást szedtünk össze azoknak a kkv-döntéshozókat, akik magántulajdonú és cégtulajdonban levő ingatlanokkal gazdálkodnak, beruházási hasznosítási terveik vannak. Sok praktikus információkkal készültünk a legújabb szabályozásokról adózásról, kedvezményekről és új piaci keresletről.


Kedvezményes részvételi díj
11 000 Ft + áfa.
Kuponkód: SZP20

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alatt. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások