Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Vasárnap puhábbak a társasházi falak

2021. március 22.

FúrásA home office, vagyis az otthoni munkavégzés jó eszköz lett a járvány terjedésének csillapítására, s valószínűleg sok cég a későbbiekben gyakrabban alkalmazza majd, mint eddig. Az új lehetőség azonban új problémákkal is jár, elsősorban a társasházakban, ahol a szomszédból érkező hanghatások fokozott toleranciát igényelnek.

A hétvégi ütvefúrás, a zongorázó szomszéd, a folyton ugató kutya eddig is feszültségforrást jelentett a szomszédok között, de most, hogy mindenki sokkal többen van otthon egész nap, olyan dolgok is feltűnnek, melyek eddig nem zavarták az együttélést.

Az otthonfelújítási támogatások számának örömteli emelkedése is hatással van a zajos munkák gyakoriságára, s mint a Kossuth Rádió Napközben című műsorában megszólaló közös képviselő, Pápai Miklós idézi a klasszikus poént, vasárnaponként puhábbak a falak, ezért fúrnak szívesebben a lakók.

Azt, hogy ilyenkor milyen lehetőségek vannak a konfliktusos helyzet megoldására és melyik mennyire lehet hatékony, már a műsor társasházi szakértője, dr. Bék Ágnes a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének (TTOE) elnöke osztja meg a hallgatókkal.

A műsor itt hallgatható meg az elhangzás napjától (március 16.) két hónapig, 10:15 percnél:

https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2021-03-16_10-12-00&enddate=2021-03-16_10-23-00&ch=mr1

Hallgassa Ön is keddenként 10:15-től a Napközben című műsor társasházi perceit a Kossuth Rádióban és tegye fel kérdéseit a 0630 9000 666-os sms számon!

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások