Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Videókonferencia: Energiában a pénz - Költsünk a jövőre!

2021. május 21.

energiabanajovo.pngMagyarországon a legtöbb energiát a lakóingatlanok használják el, a szén-dioxid 40 %-ának kibocsátásáért felelnek. Cserére várnak a tetőszerkezetek, az építőanyagok, nyílászárók, radiátorok, világítástechnika, a hűtő és fűtőberendezések, melyekre több ezer milliárd forintnyi támogatás érkezik az Európai Uniótól Magyarországra a Helyreállítási és Alkalmazkodási Alapból.

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Energiában a pénz című konferenciájára, melyen a THT és TTOE Szakmai partnerséget vállalt. Előfizetőink és a TTOE tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj: 11 000 Ft + áfa. 
A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kuponkód: SZP21

A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód" mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

A konferencia időpontja: Június 3. csütörtök, 9.30-16.00 (aznap és még 6 napig nézhető videókonferencia)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten, PC-n)

Sok pénz szerezhető az energiafogyasztás és -kibocsátás csökkentésére. Szálljunk be időben a jövő bizniszébe! Korszerűsítsük energiarendszereinket pályázati forrásokból!

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

Kiknek szólunk?

Hasznos információkat adnak át szakértő előadóink az energiafelhasználás csökkentésében levő megtakarítási lehetőségekről és a legújabb technológiákról úgy a szolgáltatóknak, gyártóknak, mint a megrendelésben, felújításban, beruházásban gondolkodóknak.

A konferencia részletes programja és regisztráció

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alatt. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

ppkonfrendezok.png

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások