Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Teljesített ígéret – Így juthat hozzá a THT-TTOE konferenciák előadásaihoz

2021. június 15.

thtkonferencia.jpgKonferenciákon azért veszünk részt, mert kíváncsiak vagyunk azokra az előadásokra, melyek a programban szerepelnek, bízva abban, hogy várakozásainknak megfelelően a kapott információkkal előrébb jutunk a céljaink megvalósításához vezető úton.

Különösen igaz ez akkor, amikor olyan előadókat látunk a meghívóban, akikről tudjuk, hogy az adott téma szakértőiként bátran építhetünk az általuk elmondottakra. A gond csak azzal lehet, ha a nap végén már úgy érezzük, kavarognak a fejünkben a gondolatok és jegyzetünkre pillantva sem vagyunk biztosak abban, hogy pontosan vissza tudjuk igézni az elhangzottakat.

A THT szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) konferenciáin ezért mindig fel szoktuk ajánlani, hogy aki szeretné megkapni az előadások diáit, az egy e-mailben jelezze ezt a szervezők felé.

Mostantól már erre a plusz lépésre sem lesz szükség, mert ígéretünket teljesítve lehetőséget teremtettünk arra, hogy a konferenciák résztvevői, az adott rendezvényhez kötődő tárhelyről egy kattintással letölthessék maguknak az előadások diáit.

Az természetesen továbbra is igaz, hogy csak a rendezvényeken megjelentek számára adott ez a lehetőség, hiszen a diák jellemzően az előadók számára is vázlatként működnek, melynek pontjait bővebben kifejtve áll össze egy előadás.

A THT-TTOE 2021 Roadshow előadásait tehát már minden résztvevő - külön kérés nélkül - letöltheti a THT weboldalon, a "Konferenciák" menüpontban!

A prezentációk letöltéséhez bejelentkezés szükséges.
A rendszer a jelentkezéskor megadott e-mail címet tartja nyilván, ezért kérjük, ha több e-mail címe van, akkor a prezentáció letöltéséhez is azt használja.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások