Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Megjelent a „Jogok és kötelességek a társasházi felújítások, karbantartások során" című szakkönyv - Ön hogyan juthat hozzá?

2021. július 19.

THT-Szakkonyv_2021_cimlap_net-hirek.jpgMegjelent a „Jogok és kötelességek a társasházi felújítások, karbantartások során" című THT szakkönyv, melyet az OTP Business jóvoltából eddig azok vehettek át díjmentesen, akik részt vettek a THT-TTOE országos konferenciasorozatának állomásain.
 

Mivel a jogszabályok továbbra is kötelezővé teszik a zárt térben tartott rendezvényeken - így a roadshow konferenciáin is - a védettségi igazolvány bemutatását, ezért sok lakóközösségi képviselő annak ellenére sem vehetett részt rendezvényeinken - így a szakkönyvet sem kaphatta meg - hogy jelentkezett volna azokra.

Azonban, ebben a rendkívüli helyzetben sem szeretnénk cserben hagyni azokat, akik számítanak a segítségünkre, ezért - félbeszakítva a konferencia sorozatot - 2021. július 26-án, héthőn, 9.30-14.45 között egy rendkívüli online konferencián várunk minden lakóközösségi képviselőt!

Azok, az online konferencián részt vevők, akik a roadshow eddigi állomásain még nem jutottak hozzá a kiadványhoz, a THT kérdőívének kitöltésével és online visszaküldésével igényelhetik a „Jogok és kötelességek a társasházi felújítások, karbantartások során" című szakkönyvet. 

S, hogy valóban díjmentesen jussanak hozzá a résztvevők a kiadványhoz a Társasházi Háztartás szaklap szerkesztősége a postaköltség átvállalásával támogatja az egyszeri, rendkívüli felajánlást.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások