Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Díjmentes VIP részvételi lehetőség a THT olvasóinak: Döntéselőkészítési konferencia a társasházak felújítási támogatásáról

2021. szeptember 9.

Budapest_Poster_Hu_20210802.pngA TTOE, a THT-val és az eHázzal közösen ez év januárjában az Európai Ingatlantulajdonosok Nemzetközi Érdekképviseleti Szövetsége (UIPI) felkérésére egy olyan felmérésben vett részt, melynek tapasztalatai segítenek kiválasztani azokat a szempontokat, melyek mentén az Európai Unió hamarosan meghozza a döntéseit arról, hogy - pályázatokkal, szabályozásokkal vagy más eszközökkel - miként ösztönözze az ingatlantulajdonosokat otthonaik környezetbarát felújítására.

Az előkészítő folyamat következő lépéseként a UIPI egy európai konferenciasorozatot szervez, melynek első állomása szeptember 17-én Budapesten lesz. Ennek a rendezvénynek a társszervezője a UIPI magyar tagja, a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE), mely ezúton biztosítja az exkluzív lehetőséget a THT olvasóinak, hogy részt vehessenek ezen a jövőbe mutató szakmai napon. 

Az ebéddel egybekötött rendezvényen a részvétel díjmentes, de védettségi igazolványhoz és regisztrációhoz kötött.

A konferencia magyar és angol nyelven zajlik, a résztvevők az idegen nyelvű előadásokat fejhallgatón keresztül anyanyelvükön követhetik.

(Amennyiben Ön a UIPI angol nyelvű felületén már jelentkezett, kérjük itt is tegye meg!)
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások