Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Változások a THT rendezvényeken 2022-ben

2021. december 27.

thtkonferencia.jpgA meglehetősen zaklatott elmúlt két év tapasztalatainak figyelembevételével a THT és a TTOE összeállította 2022. évi rendezvénytervét, melyet az alábbiakban osztunk meg olvasóinkkal - azokkal a szervezési információkkal együtt, melyek mindannyiunkat segítenek majd abban, hogy a jogszabályok betartásával, biztonságosan találkozhassunk egymással konferenciáinkon.

1.: Valamennyi THT által szervezett rendezvényre szükséges lesz az előzetes bejelentkezés.
Csak a www.tht.hu honlapon, a konferenciák menüponton keresztül, elektronikusan bejelentkezett résztvevők fogadását tudjuk biztosítani.
A jelentkezést visszaigazoljuk, és QR kódos belépőjegyet küldünk e-mailben. Ha azt esetleg valaki nem kapja meg, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon
- telefonon (06-20/424-8888) munkanapokon 9-17 óra között,
- vagy e-mailben (konferencia@tht.hu).

2.: Az országos körút vidéki állomásain bárki részt vehet, aki előzetesen bejelentkezett - a fentiek szerint elektronikusan -, de vendéglátást csak a THT szaklap előfizetőinek és a TTOE tagoknak tudunk biztosítani.

3.: Regionálissá tesszük az országos körutat, mely 8 várost érint majd, a korábbiaknál nagyobb befogadó képességű termekkel.

4.: A konferenciákon több előadóval, kiállítóval és szélesebb körű kapcsolatépítési és konzultációs lehetőségekkel várjuk majd a résztvevőket. Minden alkalommal lesz tűzvédelmi, számviteli és 2 jogi témájú előadás is.

5.: A konferenciák minden helyszínen 10 órakor kezdődnek - 9 órától várjuk a résztvevőket -, és várhatóan 16-17 óra között érnek véget.
Figyelem! a korábbiakhoz képest több városban is változtak a helyszínek, ezért kérjük, ne „rutinból" induljanak a rendezvényekre!

6.: A konferenciák az adott időpontban hatályos jogszabályok szerint látogathatóak! (Ha jogszabályi előírás lesz a maszk viselése vagy a védettségi igazolás, akkor azt mi is kérni fogjuk!)

7.: Az OTP Bank Nyrt. jóvoltából a „Társasházban él? Önnel is megtörténhet! VII. kötet" című szakkönyv csak az országos körút állomásain személyesen részt vevők, a helyszínen adatlapot kitöltők és az adatkezelést elfogadók számára biztosított díjmentesen.

8.: Valamennyi rendezvényünk egész napos. Kérjük, hogy legkésőbb 12 óráig érkezzenek meg! A később érkezőket sajnos nem tudjuk fogadni.

Tervezett időpontok és helyszínek az országos körúton

A jelentkezési lehetőséget várhatóan 2022. február 1-jén indítjuk.

• 2022. február 21. hétfő KECSKEMÉT - Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ - Kecskemét, Deák F. tér 1.

• 2022. február 22. kedd SZEGED - Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - Szeged, Párizsi krt. 8-12.

• 2022. február 28. hétfő SZÉKESFEHÉRVÁR - Magyar Király Hotel - Székesfehérvár, Fő utca 10.

• 2022. március 1. kedd VESZPRÉM - Agóra Veszprém Kulturális Központ - Veszprém, Táborállás park 1. ÚJ HELYSZÍN!

• 2022. március 18. péntek SIÓFOK - Hotel Yacht Wellness & Business Siófok - Siófok, Vitorlás u. 12-14. ÚJ HELYSZÍN!

• 2022. március 22. kedd GYŐR - Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - Győr, Szent István út 10/A ÚJ HELYSZÍN!

• 2022. március 24. csütörtök PÉCS - Laterum Hotel - Pécs, Hajnóczy út 37-39. ÚJ HELYSZÍN!

• 2022. március 28. hétfő DEBRECEN - Lycium Hotel - Kölcsey Központ - Debrecen, Hunyadi utca 1-3.

Budapesti konferenciák

* A rendezvényeken való részvétel a THT szaklap előfizetői és a TTOE tagjai számára díjmentes, előzetes elektronikus bejelentkezés alapján.

* Jelentkezni a www.tht.hu honlap „Konferenciák" menüponton keresztül lehet.

* A jelentkezéseket elektronikusan visszaigazoljuk, QR kódos belépőjegyet küldünk az előzetesen meghatározott résztvevő létszámig.

* Ha esetleg valaki nem kapja meg a jegyet 72 órán belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon!

* A jelentkezési lehetőséget általában 3-4 héttel a rendezvények időpontja előtt nyitjuk meg, és legkésőbb a rendezvény előtt 2 nappal zárjuk.

* Javasoljuk a korai jelentkezést, mert ha elérjük a terem befogadóképességét a létszámmal, akkor azonnal le kell zárnunk a jelentkezési lehetőséget.

* Bár a rendezvényen való részvétel díjmentes, amennyiben bármi miatt akadályoztatva lenne a megjelenésük, kérjük haladéktalanul jelezzék e-mailen, hogy a felszabaduló helyet más számára biztosíthassuk!

* Tervezzük annak bevezetését, hogy akik jelentkeztek, de úgy nem vettek részt a konferencián, hogy azt előzetesen nem jelezték felénk - akadályozva ezzel mások részvételét - azok jelentkezését a következő rendezvényre vonatkozóan elutasítjuk.

* A rendezvény időpontjában érvényes esetleges jogszabályi korlátozások mind az előfizetőkre, mind a TTOE tagokra egyaránt érvényesek. 

* Az eseményeket a mindenkor hatályban lévő jogszabályoknak megfelelve szervezzük! Kérjük, kövessék ezzel kapcsolatban honlapunkat és hírleveleinket, ahol a gyors változásokhoz is alkalmazkodva tudjuk tájékoztatni Önöket.

* Budapesti rendezvényeink helyszíne nem változik. A tervek szerint jövőre is a Lurdy Konferencia Központban rendezzük konferenciáinkat.

Budapesti konferenciák időpontjai

* 2022. március 10.
Az OTP Bank Nyrt. jóvoltából a „Társasházban él? Önnel is megtörténhet! VII. kötet" című szakkönyv csak az ezen az eseményen személyesen részt vevők és a helyszínen adatlapot
kitöltők, az adatkezelést elfogadók számára biztosított díjmentesen.
* 2022. június 9.
* 2022. szeptember 22.
* 2022. november 17.
Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo Ez a rendezvény nyitott az előfizetéssel még nem rendelkezők számára is.

Budapesti konferenciák egyéb információk

* A konferenciák 10 órakor kezdődnek, a résztvevők belépésének kezdete a mindenkori program szerint.

* Valamennyi rendezvényünk egész napos, kérjük, hogy legkésőbb 12 óráig érkezzenek meg. A később érkezőket sajnos nem tudjuk fogadni.

* A THT szaklap és konferenciák fejlesztéseinek köszönhetően tervezzük, hogy a budapesti rendezvények előadásait rögzítjük. Előfizetők számára a személyes részvétel díjmentes, a felvett előadások díj ellenében lesznek elérhetők.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások