Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Bejött a THT arculatváltása és tartalombővítése

2022. január 4.

tht_logo.jpgA 2000-ben alapított THT húsz év után 2020 decemberében új arculattal lepte meg olvasóit. A friss, letisztult stílus dinamikus megjelenést kölcsönzött a lapnak és az elmúlt egy év visszajelzései alapján elmondhatjuk, osztatlan szimpátiát váltott ki előfizetőink körében, akik tartalmi újításainkra is pozitívan reagáltak.

Különösen a 2006-ig visszanézhető archívum iránt nőtt meg az érdeklődés, mert annak segítségével bármely szám visszakereshető így olvasóink biztonságban tudhatják a számukra fontos információkat, legyenek azok konkrét jogszabályok, olvasói kérdésekre adott válaszok, tanulságos társasházi esetek vagy olyan technikai megoldások, melyek egy esetleges felújításnál jöhetnek szóba.

Semmi sem vész el ráadásul a tudásbázis hónapról-hónapra bővül! Új előfizetőink ugyan az archívumot hat hónapos késéssel látják, de ez a hátrány fél év alatt el is tűnik, hiszen az előfizetés második hónapjától kezdve a korábbi számok is megjelennek számítógépükön, tehát a hatodik hónapban kinyílik számukra is a teljes archívum.

Az előfizetéssel járó privilégiumok egyike, hogy a www.tht.hu oldal „Kérdést teszek fel" menüpontja alatt beérkező kérdésekre dr. Bék Ágnes, a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) elnöke válaszol, aki a Kossuth Rádió Napközben című műsorának társasházi szakértőjeként is országos ismertségre tett szert. Ez a lehetőség korábban minden honlapon regisztrált olvasónkat megillette, de előfizetőink számának jelentős gyarapodásával elértünk arra a pontra, amikor a nem előfizetők számára ezt a szolgáltatást kapacitás hiányában meg kellett szüntetnünk.

A másik jelentős előny, hogy az előfizetéssel az évi tíz lapszám mellett három olyan konferencián való részvétel is biztosított, amelyekre nem előfizetők számára 10.000 forint a belépő ára. Ezeken a rendezvényeken nem csak a tartalmas előadások jelentenek vonzerőt, hanem a dr. Bék Ágnes által biztosított díjmentes jogi tanácsadás is illetve a nap végén a fórumszerű kérdések-válaszok blokk, ahol minden résztvevő felteheti legaktuálisabb kérdéseit, melyek megoldásra várnak társasházában és a TTOE elnökétől azonnal meg is kapja rájuk a választ. Ez azok számára is aranyat ér, akiknek éppen semmilyen gondjuk sincs, de tudják, hogy ami egy másik társasházban probléma, az náluk is bármikor felbukkanhat. Akkor viszont nekik már kész megoldásuk lesz, amivel időt és pénzt takaríthatnak meg.

A sok pozitív változást csak az árnyékolja be, hogy mi sem tudtuk kivonni magunkat az elképesztő ütemű áremelkedési hullám alól, amit mindannyian érzünk, ha egy több hónapos, közgyűlésen jóváhagyott munkára kapott árajánlatot aktualizálunk a kivitelezés megkezdése előtt. Ez az anyag és munkadíjakat egyaránt érinti és nem csak az építőiparban, ezért mi is kénytelenek voltunk emelni az előfizetési díjon, ami online lap esetén 4.900 Ft, nyomtatott lap esetében pedig 5.900 Ft lett.

Abban azonban biztosak vagyunk, hogy olvasóink munkáját ezután is olyan információkkal, szolgáltatásokkal tudjuk segíteni, melyekkel a THT előfizetés biztos szakmai hátteret jelent a jövőben is, ami bármikor rendelkezésre áll, akkor is amikor úgy érezzük minden pénzt megadnánk a gyors és megbízható segítségért. 

További információ az előfizetésről ITT

2021. decemberi számunk tartalma ITT olvasható  

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások