Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Tényleg savanyú a szőlő? - Társasházi felújítás „Gordon Ramsay"-vel: kötelezettségek és felelősségek a felújítások során

2022. június 2.

Kokler.jpegHa az iparosok hiánya eléri azt a kritikus szintet, amikor már a kóklerek is piaci áron kínálják nem létező szaktudásukat, akkor kell igazán észnél lennie a megrendelőnek. Többszörösen be kell biztosítania magát - s ha közös képviselő, akkor az őt megbízó lakóközösséget - annak érdekében, hogy az elkészülő munka valóban az elhárítandó probléma megoldása és ne további hibaforrás legyen. 

Arról, hogy miként állhatunk helyt - akár kisebb, akár nagyobb felújítások során ebben a helyzetben, azt a THT-TTOE június 9-ei konferenciáján e három sokat látott szakembertől tudhatjuk meg:
- Harkai Balázs okl. építőmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök, építésügyi szakértő, műszaki ellenőr,
- Tigyi Attila okl. épületgépész, energetikus, felelős műszaki vezető-műszaki ellenőr,
- Libor János villamosmérnök, elektromos tervező, felelős műszaki vezető-műszaki ellenőr, felülvizsgáló.

Ők nem csak azt mondják el, hogyan kerülhetjük el a csapdákat, de azt is hogy mik a jelei annak, hogy belesétálhatunk azokba, illetve, ha már belesétáltunk, akkor hogyan jöhetünk ki a szituációból a legkisebb veszteséggel.

A konferencia résztvevőinek kérdéseire is válaszolnak, ami azok számára is tanulságos lehet, akik még csak a potenciális áldozat szerepében tervezik a következő beruházásokat.

Részletes program és jelentkezés ITT érhető el

Akik eddig még nem jutottak hozzá, az OTP jóvoltából - a jelentkezési felületen leírtak szerint - ezen a konferencián is átvehetik a „Társasházban él? Önnel is megtörténhet!" című, a Társasházi Háztartás szaklap által megjelentetett szakkönyv 7. kötetét.


(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások