background image

Hírek Magunkról Konferenciák THT előfizetés TTOE Archívum Kapcsolat THT szakmai díjak Regisztráció Hírlevél ajánlása Letöltések Kérdést teszek fel Gyakori kérdések

   

   

   

   

Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Áldás, vagy átok a költségmegosztók használata a társasházak számára? (2010-04-28)
 
A Kossuth Rádió egyik legrégebbi és leghallgatottabb műsora a Napközben korábban is gyakran foglalkozott társasházi témákkal, de 2007. novemberétől minden pénteken jelentkezett a Közös költség című rovat. A műsorban - mely 2010 februárja óta kéthetente hallható - a társasházak, lakásszövetkezetek életét meghatározó teendőkről, sikerekről, kudarcokról beszélnek az élő adás stúdióvendégei. A hallgatók szintén feltehetik kérdéseiket, melyekre a nap aktuális témájának szakértői válaszolnak.
 
április 23. - Áldás, vagy átok a költségmegosztók használata a társasházak számára? Mi köze az SZMSZ-nek a fűtésszámlákhoz?
Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a műsorban megszólalók, s közben az is kiderül, hogy legalább egy fűtési szezon tapasztalataira szükség van a ház adottságaihoz alkalmazkodó elszámolási rend kialakításához.A műsor elérési útvonala:
- http://real1.radio.hu/kossuth/
- az oldalon belül az MR1 Kossuth Rádió hangtár menüpontban három hétre visszamenőleg beállítható a dátum (pl. április 23.)
- Hallgat 10 - 11 óra
A „hallgat" link alatt elinduló adásbó kikereshető a társasházi rovat adott napi műsorának felvétele.
Ha a hanganyag lejátszásához nem rendelkezik megfelelő programmal, akkor azt a "real1", az MR1 oldaláról ingyenesen letöltheti.

Saját véleményem: tht@tht.hu
Továbbküldöm a cikket: http://www.tht.hu/hirlevel/offer.php

(c) Társasházi Háztartás 2021 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva