Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

A társasházi közös képviselők rémálma

2016. november 10.

Egy lakóközösség életében anyagilag és pszichésen is meghatározó, hogyan gazdálkodnak a befolyt pénzekkel, mire futja, mire nem, s amit végül megszavaztak és elvégeztek, az megnyugvást, továbblépési lehetőséget vagy feszültségeket eredményez majd.

A THT-ban hamarosan megjelenő esetnek, melyben egy szélvihar simán lefújta a falról a nemrég felkerült szigetelést csak a közös képviselők rémálmaiban szabadna felbukkannia, mégis megtörtént. 

A letépett felületeken látszott, hogy dűbelt egyáltalán nem használt a közben felszívódott vállalkozó és ragasztót is csak hébe-hóba pöttyintett a lapokra.

Nehéz kiállni egy lakóközösség elé azzal, hogy megtakarítás helyett azt számolgatjuk mennyibe kerül kijavítani a pocsék munkát, miközben törleszthetjük a felvett hitelt, a semmiért. Valószínűleg ezt már nem is vele szeretnék megbeszélni a tulajdonosok...

Az ilyen traumák elkerülése érdekében aranyat ér az az információ, hogy a Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo-n kiállító cégek termékeinek, szolgáltatásainak minőségére garancia, hogy az ajánlattevők tisztában vannak azzal, hogy nincs hibázási lehetőségük, mert a THT-TTOE rendezvények látogatói megosztják egymással tapasztalataikat, s csak a legjobbakra számítanak. (A hibásan teljesítők rövid időn belül, az ország minden városában kikerülnek a megbízható cégek sorából.)

Ezek a cégek már felismerték, hogy a társasházak magas szintű kiszolgálása elemi érdekük, hiszen a közös képviselők, intézőbizottsági tagok, számvizsgáló bizottsági tagok, illetve lakásszövetkezeti vezetők egyre képzettebb, hozzáértőbb partnerek, akik lépést tartanak a jogszabályi és technológiai változásokkal, s egyre több információ birtokában hozzák meg döntéseiket.

Legyen Ön is része ennek a szakmai körnek, s használja ki az ezzel járó előnyöket, melyekkel akár tulajdonosként is segítheti házát!

A Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo a Társasházi Háztartás szaklap (THT) és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) nyílt napja, ezért nem csak a lakóközösségi képviselők részvétele díjmentes, hanem az általuk regisztrált számvizsgáló bizottsági tagoké, tulajdonosoké, lakásszövetkezeti tagoké is, akiknek a támogatására, együtt gondolkodására a későbbiekben is számítanak, összetett és felelősségteljes munkájuk során.

További információ és jelentkezés ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások